hakan-k9304
Sitedeki Puan Sistemi Nasıl Çalışıyor
hakan-k9304
Sayfayı Yenilediğimde Bazen Anlık Değişmeler Gerçekleşiyor
200 Civarı Puandan 400 e Yükseldim
Morgan Freide 200 Civarı Puandan 380 e Yükseldi
Necmi Tüfekçi İse 300 Puandan 60 a Kadar Düştü
Gözle Görülür Farkları Oldugu İçin Soruyorum
Bir Sebebi Var mı?
Yoksa Site İle İlgili Hata mı?
kemal-bay-hickimse7261
Aslında eskiden böyle bir saçmalık yoktu. Hala neden var anlamıyorum. Egosunu puan sistemi ile tatmin etmeye çalışan sahte bilimcilerle doldu platform zaten. Genelleme yapmıyorum fakat söylediklerime 2-3 kullanıcı katılacaktır. Yani eğer bu platformda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız puan sistemine bakmayın o sadece platformun gereksiz bir görseli gibi.
necmi-tufek7866
Puanlar beni hiç ilgilendirmiyor. Kimseye puan vermiyorum, kimseden de puan beklemiyorum. Ben eğer yanlış bir şey yazıyorsam puan vererek değil, "şurası yanlış olmuş, doğrusu budur" denmesini tercih ederim daha doğrusu beklerim. İşte o zaman gerçekten burası "beyin fırtınası" olur. Hepimiz yanlışlarımızı görür, doğrusunu öğreniriz.
kemal-bay-hickimse7261
Katılıyorum @necmi tüfek.
origin1690
Puanlama sistemi pek güvenilir değil her yere içi boş sırf yazmış olmak için yaz eksi butonunu kullanmayan mütevazi çoğunluk sayesinde listede iyi bir yer edinilebiliyor.
morgan-frei5424
Eksi olayi cocuksu bence.Genelde de telefonla yazistigim icin, mobil uygulamasinda puanlamayi goremiyorum.Sorulara gelen ozgun cevaplarda ise arti veriyorum .Eksi ise etik gelmiyor bana.
Sitedeki bir eksiklik bilimsel ifadeleri iceren bir kaakter sistemine sahip olmamasi.Grek alfabesi, koklu ifade , koseli parantez vs olsaydi , matematiksel ifadelerde rahat ederdik.Charmap hem kullanimi uzun , hem de mobilde yok.
hakan-k9304
Bende Katılıyorum
Olmaması Gerekli.
Ben Güzel Bi Açıklama Oldugunda Artı Veriyorum.
Eksi Sadece Dünya Düzdür Gibi KANITSIZ Ve YANLIS Olan Cevaplarda Veriyorum
hakan-k9304
Bende Katılıyorum
Olmaması Gerekli.
Ben Güzel Bi Açıklama Oldugunda Artı Veriyorum.
Eksi Sadece Dünya Düzdür Gibi KANITSIZ Ve YANLIS Olan Cevaplarda Veriyorum
hakan-k9304
Sebepsiz Yer Eksi Yiyince Bir Hatam mı Var Diye Düşünüyorum
En Azından Eksileyen Kişi Sebebini Söylesin Bari
morgan-frei5424
Hakan Bey,
Sirf merakimdan PC'den giris yaptim, 1 dakika gibi kisa bir arastirma ile , Necmi Bey'in mesajlarina buyuk bir eksi pompalanmasi yapilmis.Coguna arti verdigim mesajlarinin, sifirin altina dusmesi sistem hatasi veyahut cocuksu davranislari seven 1-2 kisinin vakit oldurmesi gibi geldi bana.
Sonuc olarak paylasimlarin ozu onemli. Necmi Bey'in fikirleri de ortada :)
hakan-k9304
Youtube ye Döndü Dislike Botu Atanlar Çıkarda Hatta