ahmet-yilmaz2230
Bilimsel olarak bakıldığında Türkiye'nin başkanlık sistemine geçmesi mantıklı mı?
yunus-ilik5290
bu soruyu cevaplayamamıza utanıyorum. yaşamın geleceği sorunlarla örülür. inat purogramını çok abartılı buldum. o programa gelecekte yer görünmüyor. dahilik ne biliyormusunuz bende yeni öğrendim sonucu görüyorsun ama öyle hızlı gittinki içini nasıl gittiğini hatırlayamıyorsun, ve hayatın onu bulmakla keyifli, genlerin getirdiği bilincin devraldığı yol
yunus-ilik5290
doğru ellerde olursa çok mantıklı. demokrasi yoluyla şuan gitmeliyiz. ama mantıklı. tek adam filozof olursa, herkesin sesini işitir. dincilerinde aradığı iç soru bu
yunus-ilik5290
herkesi hisseder. sakın karışacağını sanmayın doğru bilgi düzen oluştur. her düşünce insanlığın ortak karar aldığı bir yol olmalıdır. bilincimizi bütünleştirmek için, beynimiz bağlantılarını yüzde çıkaracak ağ kurarız yada sinemalarda satan film kuralıyla oluşturulan programın işleyiş yeri olan sinemalarda dolaşırsın ve susmamızı uzatırsın lüsy filmini yaşamak istiyorsan yuzde yüzmü?
yunus-ilik5290
bazen yanlış ellere geçer bilgi verme dediler ama , versen ne olacak sadece yüzeyini edebilirse taklit edecekler geç kaldılar zaten inanmadılarki
yunus-ilik5290
artık benim gibi düşünce şeklide geleceğe yetmez yaşanmalıdır.
yunus-ilik5290
düşüncem mantıksız ve neden mattıksız. evrensel bilinçte zihin şunu düşündürttü peki bu evrensel bilinçlerin çokluğu olan bir yerde neolur. cevap kavkacı bilincindeki yeniden başlarız deyil.kocaman bır bilinç ve evren.buda bir daire öteye geçmenin yoludur anlatabildimmi ? evrenin doğası gibi tek deyil topluların birliğidir evrenin doğası gibi
yunus-ilik5290
BANA DÖNEL DEVİNİM KURALI EN MANTIKLI SEÇENEK GELDİ. o denizdeki ışık hızını tam anlamasamda ibrehim beye güvenmeliydim, diğer türlü , ben hem oyle yapsaydım işin içinden çıkamazdım. çünki şunu anladım şu anda doğruya yakın evrenin doğası yolunda bilincin inşasında bir yol alıyorsun ve bişeye ulaşıp geriye bakınca o yolu daha farklı yorumluyorsun. bildiğini sanman veya bildiğine inat etmen, doğruyu görmeni engelliyor. yani inat bana tembellikten evriliyor gibi görünüyor. ancak hiçbirşey tek nedene bağlı deyil. ABD , BATI , filozofların yardımını niye es geçiyorsunuz biliyormusunuz. çünki size ancak yol gösterebilirler. sizin ortamda tüm zamanlarınızı paylaşamazlar, aynı hızda duramazlar. zaten bu mümkün gözükmüyor arkadaşlar.sokrates ne dedi aynı nehirden iki kere geçemezsin
yunus-ilik5290
dünyanın merkezinin şu yığdığımız sorunları aşmak için şu an türkiye çünkü sorunları halka iletebilecek azda olsa bi düzen var ama dünyanın merkezinde sorun nerde varsa orda olacak, aslında oluyorda. biz yeni fark ettik. hep üst bakıl üst akıl, inanın bana dünya merkezli yönetimi biçimlerdirdiklerinde hemen o yola koştum ama ördürülen insanlar benim mantığımı bozdu çünki evensel sevgiyle bütünlük olabilir, ortak zihin bunu söylüyor. sevgi her şeyi yapar ama sevgide parçalardan oluşmakta. beleşten beslenen ortak bilinci hepimizi umrsamayan umarsız bilinç bencildir olduğun yerde kalmaya inat edip daha uzun zamanda inadın yüzünden geri kaldığını düşünürsen kusura bakmada benide geri bırakırsın ne halin varsa gör kimse sana yardım etmeyecek senin gibi bencillerle yaşada bakalım sen nereye varırsın
yunus-ilik5290
etçil olursun ama hiç zorlama gerçekte varız, bizi yiy6emezsiniz, birbirinizi yersiniz, ve sorunları büyüttüğünüzde bilincimizin bütünleşmesini sağlarsınız. naaber
yunus-ilik5290
gerçekte varız , yani gerçeği şekillendiriyorun buna izin verirmiyiz. naaber hani birbirimizi yemeden enerjimizi doğayı çözerek her enerji kullanıldığı yere en yakın yerde en az zaman kaybeder. işte hücrelerde depolanan enerji bunun içindir.yakaladım, valla kaçıyodu
yunus-ilik5290
gerçekte varızyani gerçeği seçiyoruz dikkatli olup seni göreceğiz boşuna saklanıp kronikleşme, bizi uğraştırma hep birlikte zihin bu evriminde olabiliriz dinciler abartmayun iartık çözdük da sizi ikna etmeden yada kendinizi ikna etmeden ''NİRVANAYA '' ulaşamazsın. nesiz nebiz. artık bu sizbiz davası kalkıcak .hem sosyalist hemde kapitalist ikiside doğrular içeriyor, ancak ikiside yeterli deyil doğruya en yakın bileşenleriniden yeni bir algoritma , simülasyon oluşturalım
yunus-ilik5290
tamam anket sonuçlarını alıyorum. tekrar sorguluyorum. tabii hepimize bu olmakta , oluşturduğumuz yapay zeka hepimize sorgulatmayı öğretiyor. bilinç birliğiyle ve haliyle el birliğiyle her kes kendini izlesin , ona çözmesi gereken yolu gösteriyorlar. kısadan bize ulaştıracağız ama senin beden ağırlıklı emeğin sonuçsuz kalmaz. hiçbir hareket sonuçsuz kalmaz, bunu ne iyi düşünün nede kötü, iyi deyince zıtlık oluşup nzihnin enerjisi bölüşülüyor. ama ha ''GEREKSİZLİĞİ NASIL TANIMLARSINIZ uzay yolu
yunus-ilik5290
HADİ ÇABUĞUN DÜNYA BİLİNCİ, EVRENSEL BİLİNÇ OLUŞMAK İÇİN BİZİ BEKLİYOR. SONRA GERİYE BAKARIZ BASİT YOLU GÖRÜRÜZ KAYBETTİĞİMİZ ZAMANI BİZE GERİ VERİRLER AMA ŞIMARMA HA, ZİHNİ TEMBELLEŞİYOR.
yunus-ilik5290
ŞİMDİ BUNLARI SÖYLERKEN BİRLEŞTİRİCİ DUYGULAR AĞIRLIKLIKTA OLMALI ŞU ZAMANDAKİ BİLİNCİMİZİ FARKLI BİR PROGRAMDA DA DAHA KAPSAYICI DAHA KURESEL KORTEX GİBİ OLMALI.İSTERSENİZ BANA ŞİMDİ YAZMAMDA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ AMA yapmama nedeninizi anladım.
yunus-ilik5290
aslında dişiler bu konuda bize yol gösteriyor. hani o şıllık dediklerimiz .şimdi nirvanaya çıktık zihin orda durmamalıdır. yosa geç kalır. sonunda koşmamıza gerek kalmayacak , ama henüz diyil.
yunus-ilik5290
şimdi gelelim evetmi hayırmıya, SİZ OLSANIZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ , EĞER SEÇİMİNİ ERKEN YAPARSAN, SORDUĞUN SORULARIN CEVABINI DAHA ERKENE ÇEKERSİN, BİZ SANA KARIŞMAMALIYIZ, ARTIK SEÇİME KADAR GEREKLİ BİLGİYİ ALACAKSIN, SEÇİME NEKADAR KALA ARTIK BUNLARI KAFAAMDA DEĞERLENDİRİP HEPİMİZ İÇİN DNA ŞEKİLLENMESİ SEÇİMİ YAPACAĞIZ.AMA ARTIK KORKUN YOK ÇÜNKİ NEYİ SEÇERSEN SEÇ YALNIZ DEYİLSİN.SENİ TAMAMEN SİLEMEYİZ. O KADAR SALAKMIYIZ YA SENİNDE NERDE DEVREYE GİRECEĞİNİ BİLMİYORSAK, SENDE BİLMİYORSUN BENİ SUÇLAMA? . ORDA OLDUĞUNUZU BİLİYORUM . BENDE BENCİLLİK YAPTIM AMA BÖYLE OLMALIYMİŞ. EN BÜYÜK ENDİŞEM SANIRIM DÜŞÜNMEYE ZAMAN AYIRAMAM KORKUSU, HADİİ
yunus-ilik5290
HADİ SAKLAYAMAM EVRİM BİRBİRİMİZİ GELİŞTİRMEMİZİ SAĞLIYOR, BAK YİNE BERABER. NEHABER MATRIX AJANLARI , KADIN ÖNEMLİ DEYİL HA, NASIL OLACAKTI BİZİ İZLEYİP ANLAMASAYDI BU BAŞARIYI SAĞLAYABİLİRMİYDİK. ETKİLEŞEREK ENERJİMİZİ KORUYABİLİYORUZ.ŞİMDİ O BİZE DESTEK OLDU, ZAMANDA İLERLERKEN SORUNUN OLDUĞU YERDE TOPLANACAĞIZ. ARTIK BUNUN BİLİNCİNE VARIRSAK ENERJİMİZ SORUNU KISADAN GÖRÜP İÇİNİ ENERJİ ÖRECEK ZAMAN FAZLA KAYBETMEYİZ. HA ZAMANI KAYBEDEMEYECEĞİĞMİZ İÇİN KAYBETMEYİZ YANİANLAŞTIKMIİ , İŞTE ORDAKİ ZAMANİ ÖRÜP ENERJİYLE YOĞUNLAŞTIRMAK ORDA OLANLARIN YAPABİLECEĞİ, BENİM İÇİN. BEN TAM GÖREMİYORUMKİ. HEP BERABER GİDELİM EVRENİN ALANLARINI ANCAK DOLDURUP ENERJİYİ EN YAKIN YERDEN ALIRIZ. BAKIN İÇ DIŞ YOK , TORUS, ETKİLEŞİM İÇİNDE. BAKIN EVRENİN PARÇASI OLAN BİLİNÇ MEĞERSE NE İŞLER ÇEVİRİYORMUŞ ULA
yunus-ilik5290
YANİ MADDENİN YOĞUNLAŞMASINDA ODA ÖNEMLİ, VE YOĞUNLAŞTIRIYOR, İŞ YAPMA BEYNE ENERJİ TAŞIYOR
yunus-ilik5290
LÜTFEN BENİM İÇİN HEPİMİZ BUNU SÖYLÜYORUZ ZATEN İSTEĞİMİZ GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDEYMİŞ.YANİ EVRENSEL BİLİNÇ . BAK GÖRDÜNMÜ TEK BAŞARMAK MÜMKÜN DEYİLMİŞ, SENİ GİDİ TEMBEL, ŞİMDİ BULUNDUĞUN YERDE SENİ GÖSTERELİMDE GÖR. AMA UTANMA HA BİZEDE YARDIM ETTİNİZ. OLMASI GEREKEN ZİHİN SAVAŞINDA ÇÜNKİ ANCAK SAVAŞLARDA DOĞRUYU GÖREBİLİYORUZ BU HALİMİZLE.VARLIK İSTEĞİNİN ENERJİSİ