bred-gates4322
Ben 1 2 saate gelirin siz yazın
origin1690
arkadaş eminim bu başlığa yazıcak benden başka işsiz çıkmayacaktır. bu sitede dolaşan insanlar bilir ki mantığı kullanmayı reddeden biriyle tartışmak ölü bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benzer o yüzden kısa kestim. bu tartışmayı başka platformlara taşımanı tavsiye ederim.
cpi8563
Senin iki yüzlülügun cikti ortaya tekine bile cevap vermeden asagladın yobaz sahte ateist seni mantigın yok senin eger olsaydi tartismayi biliridn
cpi8563
Mantigi olmayan sensin cevap vermedinde ortada
cpi8563
Umarım bir gun sorgularsın ne diyim
ermes6095
Bence dediklerin cok mantikli sen o arkadasi takma insanlar yeni fikirleri hep dışlarlar ateist olmam seni dinlemeyecegim anlmina gelmez
ermes6095
Bence dediklerin cok mantikli sen o arkadasi takma
ermes6095
En çok şuanki insanlarda aynısını yapıyor kısmını begendim gercekten akla yatkın
talesesse9815
Konu + yı hak ediyor gercekten ben bu konuyu çok düşündüm çünkü kuran bugünü anlatmasaydi onların üzerinden saçma bir kitap olurdu yobazlık dünyanın hep sorunu oldu sen takma bu çomar diyen zavallıyı
talesesse9815
Konu + yı hak ediyor gercekten ben bu konuyu çok düşündüm
talesesse9815
Çünkü kuran bugünü anlatmasaydi onların üzerinden saçma bir kitap olurdu yobazlık dünyanın hep sorunu oldu sen takma bu çomar diyen zavallıyı
talesesse9815
kuran bugünü anlatmasaydi onların üzerinden saçma bir kitap olurdu
talesesse9815
kuran bugünü anlatmasaydi onların üzerinden saçma bir kitap olurdu yozlaşma dünyanın hep sorunu oldu sen takma bu çomar diyen zavallıyı
talesesse9815
kuran bugünü anlatmasaydi
talesesse9815
Eger kutsal kitapta onların üzerinden örnek vermeseydi saçma bir kitap olurdu yobazlık dünyanın hep sorunu oldu sen takma bu çomar diyen zavallıyı
talesesse9815
Biri - yagmuru yapıyor böyle çocukluk yapmayın sonra adama laf atiyorsunuz
aras3221
Konuyu biraz dagıtmışsın yorumları sil derim zaten nedemek istedigini anladım tek bir yere topla söyledigin mantıklı ama mezzanine ateizmi temsil etmiyor yani onu susturmussun ama bu galobiyet degil
aras3221
Samandan adam dövmek gibi olmuş senle tartışmak isterim şu çocukları umursama bosver burda konu açma halk seni anlamaz sorunları onları üreten kafalarla çözemezssin
cpi8563
Yorumları silicem söyledigin icin saol destekleyenlelede konusmak isterim bide foto koyucam sizin ki iyi gözüküyor
vide-supra1191
Öncelikle aracı amaç şeklinde algıladığınız, felsefe ile alakalı bir sorunun altına - ki kendi sorunuzun altına- dini karıştırmanızdan belli oluyor. Kimse merak etmiyor sizin kuran bilginizi, özellikle bilimsel konuşmanın gerektiği böyle bir yerde. Yani bunun bu tartışma ortamını kirletici bir davranış olduğunu ve ayrıca propaganda amacından dolayı da kirli bir emel olarak algılandığını görmemezlikten gelmezsiniz umarım. Amacınızı ve atacınızı bir daha gözden geçirerek düzgün ve kısa yorumlar yazarsanız kimse fikirlerinize saygısızlıkta bulunmaz. Ama önce nasıl yazılması gerektiğini buradaki daha eski arkadaşlardan öğrenmeniz gerekmekte.