vegali6184
İnsan ırkı, dünyadan önce başka bir yerdeydi. Buna başka kürelerden gelme denmekte.
Size göre?
kemal-bay-hickimse7261
'' başka kürelerden gelme '' yi açıklar mısınız . İlk defa duyuyorum acaba panspermia teorisi gibi bir şey mi ?
origin1690
insan ırkının dünya üzerinde evrildiği aşikardır ancak ilk yaşam formlarının bir meteor, kuyruklu yıldız vb. vasıtasıyla gelmiş olabileceğini kast ediyorsanız mümkündür.
vide-supra1191
Bir açıdan bakarsan hepimiz yıldız tozuyuz. Bundan daha gerçek ve aynı zamanda daha ilginç gelmiş olabileceğimiz neresi olabilir ki?
burtay-mutlu-shibumi-tr1695
Valla geldiğimizde sizin türünüz daha ağaçlardan savanlara yeni iniyordu. Genetik modifikasyonla bu hale getirdik. Bazı düzeltmeler yapmamıza rağmen, kendinizi yok etmeye meyillisiniz.
Yakında tüm gözlemciler gidecek. Ne haliniz varsa görün.
ismail-celik4804
http://i.hizliresim.com/LZvkMz.jpg arkadaş bundan bahsediyor sanırım :D
ismail-celik4804
yok öyle birşey kardeşim başka gezegenden gelecek teknoojimiz var ise neden mağaralarda yaşadık ? veya yazıyı niye en başındanberi bilmioruz ? bu dünya dışından geldik diyenler tamamen bilimden zerre anlamayan komplo teorisyenleri dikkate alma onları en basitince scientology tarikati var bunlar 1970 lerde oluşturulan bir din bunlar xenu adında bir diktatörün yönettiği dünyaya benzer gezegende yaşayan insanları nufus patlaması sebebiyle dünyaya gönderiyordu :D O yüzden böyle asılsız şeyleri konuşmak bile mantıksız
muhammet-akay9814
bir yerde okumuştum,eski mısır yazılarının bunla ilgili şeylerden bahsettiği yazıyordu
muhammet-akay9814
bulabilirsem linki atarım
vegali6184
- İnsan ırkı, dünyadan önce başka bir yerdeydi. Buna başka kürelerden gelme denmekte. Neo-Platonist inançlara göre anlatılan dünya benzeri yıldızlarda kendilerine özgün yaşam formları bulunmaktadır. Bu yaşam biçimlerinin özellikleri kozmik hiyerarşinin evrim çizgisiyle belirlenirler.
vegali6184
- İnsan ırkı, dünyadan önce başka bir yerdeydi. Buna başka kürelerden gelme denmekte. Neo-Platonist inançlara göre anlatılan dünya benzeri yıldızlarda kendilerine özgün yaşam formları bulunmaktadır. Bu yaşam biçimlerinin özellikleri kozmik hiyerarşinin evrim çizgisiyle belirlenirler.
vegali6184
Büyü Kitabı: Necronomicon'da yazıyordu, oradan alıntı yaptım
ismail-celik4804
ya kardeşim başka gezegenden buraya gelicek teknolojimiz vardı madem neden yazıyı bulmak için binlerce yol bekledik ? :d
vegali6184
biz bekledik bence, diğer kök soyların beklediklerini sanmıyorum