fatih-akbulut1301
Katkın için teşekkür ederim.
Farklı fikirleri dinlemek ve bunların üzerinde konuşmak çok hoşuma gidiyor.
Zaman ayırdığınız için de teşekkürler.
burtay-mutlu-shibumi-tr1695
Toplumlardaki bireylerde, genellikle (dahil oldukları grubun) çoğunluğun fikirleri ve öne sürdükleri "doğru" kabul edilir. Aslında yanlış olsalar bile... https://www.youtube.com/watch?v=ffqpgLMfmy4
burtay-mutlu-shibumi-tr1695
Bu da grup baskısı. Ortadaki şapkalı "habersiz denek" https://www.youtube.com/watch?v=BgRoiTWkBHU
fatih-akbulut1301
Shibumi
Çok güldüm ''Habersiz Denek'' e! :)
fatih-akbulut1301
Yok mu başka yorum?
dogukan-simsek3907
Ne demişler aydınlatan bir kilise ancak yanan kilisedir. 1400 sene önce ki saçmalıklarla bu günkü bilimsel verileri karşılaştırmak büyük aptallık...
pyskophat2791
Hayır Ateist olmaz çünkü sorgulamak gerekir bazı konuları bu dinde de bahseder(her din için demeyelimde).Fakat biz ne yapıyoruz ? Bize sorulan bir şu soruya "İnsanların evrimine inanıyormusunuz ? (bakın maymunlardan evrildi olarak anlamayın )" ne cevap veriyor "İnsanlar hz.ademden ve havvadan geldi diyor.yani kendi cevabı yok,bir merakı yok, aslında sorgulama yok kendisine "neden böyle" demiyor. bunun sebebi ülkenin yönetimidir din değildir mesela müslümanllığın kutsal kitabı olan kuranda ilime önem verin diyor peki müslumanlık ne yapıyor ? paraya vb önem veriyor zaten bu yüzden müslumanlar bu halde.
pyskophat2791
sitede sorun var o yüzden aşağıdaki linke tıklayın
http://hizliresim.com/jXJ1Rn
utku-yilmaz3607
Hayır değildir çoğu inanan kişi ayrıca evrimede inananıyor Fakat günümüzde bazı natüralist çevreler evrimi ateizme yorup insanlara lanse ediyor ve insanlarda Evrime inanıyosan ateistsin gibi bir fikirle karşına çıkabiliyo
pyskophat2791
Utku aynen evrimi ateistlikle bir tutup toplumun bilincine aktarıyorlar.
nadir-altuntoprak7590
Evrim vardır bu kesin bir gerçektir. İslam dini de bunu kabul eder. Allah, kitabında "Biz her şeyi sudan yarattık" şeklinde bir anlatımda bulunmuştur. İnsan ise çamurdan yaratılmıştır. Yani önce su ve ardından çamur. Namaz kılma esnasında yapılan hareketleri inceleyen akıllı bir insan evrimin ilk aşamasından son aşamasına kadar tüm gelişmelerini görebilir.
kemal-bay-hickimse7261
Bu konuda küresel olarak düşülen yanılgı şudur ; '' Tatmin edici cevaplar , yanlış sorular '' . Hepsi bu .
fatih-akbulut1301
Kemal
Keşke bu kadar basite indirgemeseydin.
Gerçekten 2 kelimelik bir oluşum olamaz bu.
Fikrine katılmasam da saygı duyuyorum.
fatih-akbulut1301
Şahsi fikrim Evrimi Kabul edenler Ateisttir!
Ateizmin iyi ve ya kötü olmasını tartışmıyorum! Beni ilgilendirmez çünkü.
Ama yaratılışı biraz irdelediğimizde aslında din bu konuyu tamamıyla reddeder. Hatta biraz savunduğunuzda 'ŞİRK KOŞMAK' anlamına da gelir.
kemal-bay-hickimse7261
Aynen öyle bir oluşum .
fatih-akbulut1301
Bence Evrim'i kabul etmek için ateist olmak şart.
Din tamamıyla Evrim'i reddetmektedir. Öyle ki 'ŞİRK KOŞMAK' gibi durum da ortaya çıkmaktadır.
Dünya 7 günde ve insan çamurdan yaratıldı demek bile Evrim'i Din'den ayırmaktadır.
Yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum; Ateistlerle veya dindarlarla herhangi bir sorunum yok! Zaten bu da üzerime vazife değil!
fatih-akbulut1301
Din tamamıyla Evrim'i reddetmektedir. Öyle ki 'ŞİRK KOŞMAK' gibi durum da ortaya çıkmaktadır.
Dünya 7 günde ve insan çamurdan yaratıldı demek bile Evrim'i Din'den ayırmaktadır.
Yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum; Ateistlerle veya dindarlarla herhangi bir sorunum yok! Zaten bu da üzerime vazife değil!
fatih-akbulut1301
fatih-akbulut1301
Yazdıklarım neden yayınlanmıyor anlamıyorum?
fatih-akbulut1301