kabuto6141
Homunculus: İnsan spermini herhangi bir yumurtaya enjekte ettiğinde ortaya çıkan canlı. Enjekte edilen spermatozoonlar niye ölmüyor? Bu deney evrim ile ilgili önemli bir delil olabilir mi?
kemal-bay-hickimse7261
Açıkcası düzmece olduğunu düşüyorum ama pekte bir bilgim yok açıkcası . Eğer gerçekse tabi evrimi destekler nitelikte olur ama sanmıyorum gerçek olduğunu .
kabuto6141
Bunun deneyini yapmayı düşünüyorum. Eğer gerçek ise bu muhteşem bir şey ve ciddi bir yola girişim gibi görünüyor.
vide-supra1191
homunculus dedin gerisi full metal alchemist olması lazım okuyamadım soruyu haha
ozlem-gumus1573
Eski zamanlarda simyacıların ilgilendiği, Paracelsus tarafından ortaya atılmış bir kuram. Bu kuramı ilk okuduğum andan itibaren mantıksız gelmişti. Cüce insan manasına gelen bu düşünce tamamen uydurma gibi görünüyor. Spermin içinde nasıl hali hazırda bir insan olabilir? Nasıl verimli döller beklenebilir? Evrimle uzaktan yakından alakası olamaz. (Düzeltme olarak; Spermatozoon:Tekil , Spermatozoa:Çoğul)
ozlem-gumus1573
Eski zamanlarda simyacıların ilgilendiği, Paracelsus tarafından ortaya atılmış bir kuram. Bu kuramı ilk okuduğum andan itibaren mantıksız gelmişti. Cüce insan manasına gelen bu düşünce tamamen uydurma gibi görünüyor. Spermin içinde nasıl hali hazırda bir insan olabilir? Nasıl verimli döller beklenebilir? Evrimle uzaktan yakından alakası olamaz. (Düzeltme olarak; Spermatozoon:Tekil , Spermatozoa:Çoğul)
kabuto6141
Özlem gümüş sizce insan spermi ile herhangi bir yumurta döllenirse tutmaz mı? demek istiyorsunuz. Eğer bunu demek istiyorsanız ben de bunun nedenini merak ediyorum. Kanıtını istiyorum. :)
cengiz-han1338
ya boş yapmayın böyle birşey olması mümkün değil ki olsa bilim ,dünya çalkalanır sizde gelmiş gerçekmi değil mi tartışıyonuz he tavuk yumurtasından insan çıkıyo süpriz totomu lan bu