yasin-yilancioglu7634
Hayal gücü mü geliştirmek için ne yapabilirim ?
dogukan-simsek3907
dünyaya tek bir perspektiften değil bir çok bakış açısından odaklanmanız gerekmekte fikrimce... mesela dışarı çıktığınızda stresinizi ve tüm sorunlarınızı bir köşeye çekip dünyaya bir kuşun veya bir köpeğin hatta bir ağacın algıladığı şekilde odaklanırsanız hem benliğinizden ve egonuzdan vazgeçmiş hem de evreni en doğru şekilde algıladığınızı anlarsınız... algınızdaki bu değişim hayal gücünüzün zincirlerinden kurtulmasına olanak sağlar...
necmi-tufek7866
Sorunuza net bir yanıt verilemez, kişisel bir durumdur. Ama benim yöntemim şöyle;
Her hangi bir olay olduğunda benim olayla ilgili olabilecek tüm senaryoları düşünmek gibi bir huyum var. Bu zaten elimde değil ama bence hayal gücünü geliştirmek açısından yararlı olur sanırım.
Her durumda, her şey için alternatif senaryolar geliştirmeye çalışın. Bunun şöyle bir faydası var; eğer her şey yolunda gitmezse hemen uygulamaya koyacağınız alternatif planınız hazır olur. Yani ani bir durumda şaşkınlık geçirme süresini diğer insanlardan daha çabuk atlatırsınız. Bu ani durum zaten sizin düşünmüş olduğunuz bir senaryoya uygunsa o zaman hayattan çok keyif alacağınızı garantidir.
fizikist2253
Bir tavsiyede bulunmam gerekirse eğer kitap okuyun derim.Okumak insanın ufukunu genisletir,meraka meylettirir, merak size sorular sordurur, sorular düşümenize neden olur,bu düşünme çabanızda size gelismis hayal gücü olarak geri döner.
burtay-mutlu-shibumi-tr1695
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
hic-kimseyle-tartismaz9132
sporla ne ilgisi var?
Beyine giden kan damarlarını, özellikle hipokampus ve çevresindeki kısımları geliştirmek için.
ali-yildirim3403
var olanı kabul etme ben öyle yapıyorum ve sorguluyorum, sorgularken var olan bilgiye yeteri kadar bak, düşünceni hazır olan bilgiyle sınırlama ve sana açılan pencerelerden bakmaktan geri durma.