kerem-ozer8707
Uyandığımda elimde kına vardı! Dini yorumlar dışında fikir istiyorum.
Mutlaka bilimsel bir açıklaması lazım fikri olan yada bilimsel açıklamasını bilen mı?
capraz-cem4429
Kim Rahman'ın mesajına aldırış etmezse, ona bir şeytanı sardırırız da onun arkadaşı olur.Zuhruf 36
necmi-tufek7866
Kına nasıl bir şeydi? Yani sadece kırmızılık mı, yoksa bir şeyle sarılmış mı? Kınanın madde olarak kendisi mi vardı?
eyyup-turkmenoglu6157
Biri, sen uyurken yanlış yere kına yakmış
mehmet-ali8832
Yani en azından elinde olduğu iyi olmus:))
kerem-ozer8707
İnternette görsel örnekleri var. Uyandığımda sol elimin baş, işaret ve orta parmağımda akmış gibi turuncu kına renginde ve kokusunda iz vardı şaşırıp telaşa kapıldım asetonla bile sildim bulaşan bişeyse çıkar falan diye, burnum kanadı falan sandım ama malesef değil. Her sorduğum ya melekler yapmış ya üçharfliler yapmış falan diyo. En mantıklı cevabı burda alırım diye düşündüm. Cidden başına gelen yada konu ile ilgili fikri olan varsa yardımcı olsun...
zihni-ates5072
Fena trollemişler aga
zihni-ates5072
Aklıma gelen 2. Şey ise gece uyurken elini biryere çarptığın çarpmanın şiddetine göre oluşan doku zedelenmesine bağlı renk değişimi :)
necmi-tufek7866
Kerem Özer.
İnsanlar aşırı baskı altındayken veya allerjik nedenlerle de vücutta bazı lekeler veya kızarıklıklar olabilir.
Eğer sen bu tür değil de gerçekten dışarıdan, yani vücudunun üretemeyeceği bir şekilde yabancı bir maddeye maruz kaldığını düşünüyorsan o zaman bunun birisinin sana kötü bir şaka yapması dışında ilmi bir cevabı yoktur.
Eğer bu durum sence veya çevrendekilerce başka bir anlam, bir mesaj olarak değerlendiriliyorsa Allah böyle ikincil anlamlı mesajlarla uğraşmaz. Bunu cin fikirli bir insan yapar ancak. Çevrende bu yönde sana bir şeyler söyleyen olursa gayet rahat şöyle diyebilirsin.
"Valla arkadaş bu beni kesmedi, başka yerlerime de yakmalarını bekliyorum"
ysfysfysf4050
Bir cildiye uzmanına ve bir karaciğer uzmanına görünün.
ugur-karakurt7316
insanlar kış aylarında sıcak geçen zamanlar da ve ilk bahar aylarında bazı alerjik rahatsızlıklara maruz kalırlar. örneğin bir tanesi bazı zamanlar da avuç içimizde kırmızı kırmızı noktalar şeklinde kızarıklıklar olur. bu tarz alerjiler çoğu zaman zararsızdır. durumun olağanın dışında gibi göründüğünü düşünüyorsanız bir cildiye uzmanına danışmanız da fayda var.
tc-halil-erdogan8006
Birisi elinize kına sürmüş olabilir.
muhammed-avci6906
uyumadan önce akıntı yapan pillere felan dokunduysan onlar bböyle kokuyla renk bırakır kötü bi de kokusu var bi kere başıma gelmişti ama koyu bi kahverengi değil hafif sarı
sergen-aslan9437
Kapiller dolum düzgün gerçekleşmemiş olabilir, uzun süren düzensizlikte vücutta (genellikle baş barmak, tırnağın altı) beyazlama, morarma ve benzeri şeyler yaratabiliyor
yusuf-tacer1986
Arkadaşlar gece uyuduğumuzda elimizdeki kirlerin dokudaki kirlerle beraber ürettiği bir tür mantardır.
taylan-aksoy5895
bende iki gündür aynısını yaşıyorum ellerim içi kına yakılmıs gibi resimlerini cektim bu durumu yasayıp cozum bulmus biri var ise bana taylan.aksoy@khanbilisim.com adresinden yazabilir. tesekkurler
zeynep-narin4115
Arkadaşlar ben bugün uyandığımda sol elime baktım elimin içinde kina lekesi var dun de ayağımda kina lekesi vardi.Korkuyorum acaba ne bir bilginiz var mi?
jjsk6406
Nnhjkskskmsdndnnddlldslsös