ilke-yaz-buyukakinci3629
Tesla'nın 3 6 ve 9 sayılarına olan takıntısı nedir? "3 6 ve 9'un önemini anlayabilirseniz evrenin kilidini açacak anahtarı elinizde tutuyor olurdunuz." sözü ile sizce neyi kastetmek istemiştir?
dd8339
sadece sayı takıntısı olabilir. bu şekildeki insanların hep bir takıntıları halüsilasyonları vb şeyler olmuşdur.
dd8339
sıradan takıntılar olabilir bence bu tarz dehaların hep değişik takıntıları gördükleri halisülasyonlar vb şeyler olabiliyor .Mesela yürüken adımlarını sayması vs.
ilke-yaz-buyukakinci3629
evet teslada adım sayma takıntısı da var. dediğin gibi olabilir ama evrenin anahtarı gibi sözler söylemesi baya iddialı olmuş o yüzden merak ettim belki gerçekten bununla ilgili bir şey vardır diye.
gunay-yuksek9220
teslanın 23 sayısına takıntılı olduğunu sanıyordum..
ali-alen-ciftci5256
Bu iddiası kendisiyle alakalı bir durum olabilir. Bildiğiniz gibi Tesla günümüzün birçok teknolojik ve bilimsel çığırlarının önünü açan adam. 3 6 9 takıntısı bizim için bir şey ifade etmeyebilir ama onun düşünce sisteminde öneminin büyük rol oynadığı açık.
mustafa-uslu4489
6 ile 9 her parçacığın bi karşıtı vardır , 3de nötrü simgeliyo olabilir
k2865
Sıradan bir takıntı için bunun önemini anlarsanız evrenin kilidini açacak olan anahtarı bulmuş olursunuz demiş olamaz. Bize önemsiz yada rasgele görünen o sayılar evrende büyük rol oynuyor olabilir. Bilgisayar dilinin 0 1 olması gibi belki de o sayılar evrenin dilidir?
ilke-yaz-buyukakinci3629
teslanın 3 ve 3ün katları olan sayılara ciddi takıntısı var mesela masayı temizlerken bile 3ün katı olduğu için 18 tane peçete kullanıyor ama bu adam gelmiş geçmiş en büyük dahilerden biri bunu söylerken eminim bir bildiği vardır sırf takıntısı var diye bunu söyleyecek biri olduğunu pek sanmıyorum.
berfin-orak7789
Bende çok takıntılıyım. 3 ve 3ün katlarına Teslanında öyle olduğunu duyunca epey sevindirmişti beni. Çok basit olaylarda bile buna dikkat ediyorum. Sakız paketinden sakız çıkarırken bile 3. sırada olanı alıyorum. Ya da Yemek çatalına 3 makarna tanesi almaya özen gösteriyorum bu ve benzeri milyonlarca şey.
cuma-tuylu6359
Obsesif biri olduğundan başka hiçbir anlam taşımıyor."Dahilerin tuhaf olması normaldir" derler.
orhan-ormanci2759
Evren 3 boyutlu olarak ilerler 4 boyut çok farklı boyutur.
orhan-ormanci2759
teslanın demesi 3+3+3=9+3=15
orhan-ormanci2759
evet matematik çöktü çünkü evren geometridir
orhan-ormanci2759
anahtara gelince o tek kişiye verilir ve o anda yutulur
orhan-ormanci2759
her şey yine gizli kalır
orhan-ormanci2759
her şey yine gizli kalır