Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bazı filmlerde filan görüyoruz sesin tizliğini arttırarak insanları parçalayabiliyorlar bu fiziksel olarak mümkün müdür yoksa sadece bilim kurgu mudur ?
Sessizliğin sesi var mıdır ?
Kader paradoksu nedir ? Ne mantıkla çalışıyor ? Mantıken düşündüğümüz zaman sürekli kısır döngü üzerinde dönmüyor muyuz ?
Kader paradoksu nedir ? Ne mantıkla çalışıyor ? Mantıken düşündüğümüz zaman sürekli kısır döngü üzerinde dönmüyor muyuz ?
Schrödinger'in kedisi nedir?Fizikte ne işimize yarar?
basit güneş paneli nasıl yapılır?
Elektrik maddelerde nasıl iletilir?
Sanırım newtonun her maddenin her madde üzerinde bir yerçekimi kuvveti çok az olsa da vardır diye bir teorisi vardı.Peki madem uzayda ve dünyada bu kadar madde var neden bu maddelerin yerçeki
dünyanın dönüş hızından daha hızlı dünya dönüş yönünün tersi hareket edersek önceki güne gidebilr miyiz?
Uzay gemileri neden patlamıyor sonuçta uzay gemisinin dış basıncıyla iç basıncı eşit değil?
Sadece bilimle ilgilenenler, projeleri olanlar ve projelerindeki sorunları çözmek için yardım arayanlar ve alanında uzman insanların proje sahiblerine yardım için toplanacağı bir bilim so
Evren dediğimiz sonsuz bir yer. Bu sonsuzun içinde Samanyolu Galaksisinin sadece Avcı Kolunda onca güneş sisteminin sadece birinde ve sadece bir gezegende hayat olması saçma değil mi? Tanrı s
Evrenin genişlemekte olduğu hepimizin bildiği bir bilgi. Ancak belirli bir noktaya kadar genişleyebilir bunu da biliyoruz. Peki bilim insanları bunun gerçekleşeceği yani evrenin çöküşünü
Kara Delikle ilgili baştan bir araştırma yapmak istiyorum sizce nerden başlamalıyım ve nerelerden bilgi almalıyım(Ansiklopedi,Site,Forum,Kitap,Belgesel,Üniversite,Bilim İnsanı) olarak tavsi
Sadece bilimle ilgilenenler, projeleri olanlar ve projelerindeki sorunları çözmek için yardım arayanlar ve alanında uzman insanların proje sahiblerine yardım için toplanacağı bir bilim sos
1litre hacimli bir yoğurt kabı hayal edin bu kabın tam 1 metre yukarısındada bir sıvı püskürtme motorunun ağzı bulunacak bu ağızdan kabın tabanına(h 1 metre oluyor) civa püskürtursek
Schrödingerin kedisi dediğimiz akıl deneyinde, kedinin hem ölü hem canlı olmasının sebebi ne? Kutunun içinde ne olduğunu bilmememiz mi? Yoksa içine koyduğumuz düzenekten dolayı mı? Eğe
Nikola Tesla
Işık hızına ulaştığımızda görecelik kavramı devreye giriyor ve zamanda görecelik başlıyor. Eğer bunu yapabiliyor olsaydık, belli bir zaman dilimi içinde olan tüm savaşları felaketl
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »