Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
İnsanların neden iki adet gözü vardır ???
karanlık enerji artan kütleyle beraber uzayın gerilmesinden kaynaklanan dengesizlik olabilir mi?
ben merak ediyorum güneş sisteminde neden yörüngeler eliptik oluyor yada gezaganler bu yörüngelerde nasıl hatasız devrini tamamlıyor yüzyıllardır . şimdiden teşekkürler
Gezegenler neden küre şeklindedir?Hiç kare,üçgen veya küre dışında başka şekle sahip olan gezegenler var mı?Yoksa neden yoktur?
Uzayda yerçekimi yokken neden uzayın içerisinde oluşan birşeyin (gezegenlerin,yıldızların) bir çekim kuvveti var ?
karanlık enerji hareketli bir cismi hareketi yönünde ivmelendiriyor, peki karanlık enerjinin bulunduğu bir ortamda bumerang fırlatırsak ne olur ? bumerang bize geri döner mi yoksa spiral biçi
Big bang den önce ne vardı?
dünya dışındaki haraket eden bir nesnenin dünyaya göre hızını bulacagimiz zaman dünyanın hızını 0 mı aliyoruz yoksa çizgisel hız tarzi birşey mi aliyoruz
Uayda oksijen yok deniyor peki o halde bi cesedi uzayda boşluğa bıraksak çürür mü ?
Hz Adem yasaklı elmayı yemeseydi dünyaya yinede gelirmiydik gelmezmiydik ?
Fotoelektrikte, Atom'un durumu ne?
Demir içindeki W ve Z bozonlarının durumu ne?
Yoğun manyetik alanın, zamanın akışı üzerindeki etkiyi araştıran bir çalışma var mı? Sonuçları nedir?
füzyon tepkimeleri için minimum sıcaklık nedir ? bi arkadaşımız sormuş ama tam net cevap alamamış ilgilenirseniz sevinirim
Huygens ışığın dalga yapısı hakkında: "Işık yüksek frekanslı kaynaklardan yayılan bir dalgadır." diyor. Fakat dalgalar için konuşursak, yüksek frekanslı sistemlerde dalga boyunun kü
robert oppenheimer ı araştırdım ancak pek bir şey bulamadım biraz yardım iyi olur
Spin tam olarak nedir? Neden parçacık kütleleri aynı iken spinlerde sürekli bir farklılık görülür?
Torus hakkında bir çalışma
Zayıf etkileşimde taşıyıcı parçacık görevi gören Z parçacıkları W parçacıkları gibi kuarklara etki ediyor mu? Bir de Z parçacıklarının etkisi fotonlara göre neden daha kısa?
Kokuları hangi algımıza göre kötü ve ya güzel olarak sınıflandırabiliyoruz? Farklı bir gezegendeki farklı bir yaşam formu bizim koku algımızın tam tersini yani bize kötü olan onlara
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »