Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Karadelik 2 Tane Karadelik yan yana gelse hangisi yener ? birleşirlermi ?
Evrenin en başı, evrenin bulunduğu yer bile yokken nasıl varlık oldu ? Ya da evren ebediyse panteizm'e girmez mi ? Hadi ateistler.
Bi iey sorucam.Geçen gün trenle gelirken yandaki rayda yük treni vardı .anladığım kadarıyla yan yana geçtiğimiz için tren yavaş yavaş ilerliyordu.yandaki trenin tekerlerini göremiyorum.o
Belirsizlik ilkesine göre, bir parçacığın momentumu ve konumu aynı anda tam doğrulukla ölçülemez.Bu, şu demek oluyor ki, bir parçacığın konumunu ölçerken biz aynı zamanda onun hızı
Bir cismin kütlesi hız kazandıkça artar mı? Eğer artar ise ışık hızında giden bir fotonun kütlesiz olması lazım, bu kütle kazanmaz mı? Eğer artmıyor ise de madde enerjiden oluşuyo
Evren genişledikçe atom altı seviye de mi genişliyor ? yani elektronlar çekirdekten, kuarklar birbirlerinden mi uzaklaşıyor ?
http://www.fizikist.com/video/sicim-teorisi/ bu videoda insanın zamanı algılayabilseydi geçmişimizi ve
Evren sabit bir hızda mı genişliyor, yoksa artan bir hızda mı?
Aynı yükler neden birbirini iter ? Yada iki elektron neden birbirlerini iter ? Açıklanan bir dille elektrik alan çizgileri modelinin nedeni ne ? Çizgilerin dışarı doğru içeri doğru şeklin
patates
Işığın ikililiği (dualite) hakkında 3 video...
Linkteki resimde betimlenen çizimleri açıklamasını bilen var mı?
Lijun wang'ın deneyinde ışık hızını aştığı haberleri doğru mu ?
Fizik Bölümü mezunu olan varmı ? LYS'ye giriyorum az kaldı. Fizik okuyup üstüne Meteoroloji yüksek lisansı düşünüyorum. Sizce nasıl fizik bölümü ?
Takyonlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?
borudaki suyun akış oranı hakkında yardımcı olabilecek biri var mı
borudaki suyun akış oranı hakkında yardımcı olabilecek var mı
Atom Bombası Füzyonmu Yoksa Fizyon Tepkimesinden sonra mı olur?
Evrende bir güneş veya galaksi nin dünyamıza olan ışık yılı uzaklığı o güneş yada galaksinin bize o kadar yıl önceki görünümü aktarmaktadır. Caltech te öğretim görevlisi olan b
Çok konuşulan bir konu olan ışık hızı hakkında olup bu mevcut hız da iken kütlenin sonsuz olacağından bahseden hipotez ve kuramlar mevcut izafiyet teorisinde, tamam sonsuz olucak diyoruzda
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »