Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
zamanda yolculuk yapmamız mümkünmü?
Işığın kütlesi yoksa karadelik onu nasıl çeker ? Böyle bir makale sanırım vardı ancak bulamadım
sizce zamanda geriye gidersek (görecelilik teorisine göre ) bir anti maddeye dönişmemiz ve böylece anti boyut var olmazmı
karadelikler ışık yayar mı ? öyle bişeyler okudum aydınlatırsanız sevınırım
Audi'nin bitkiden benzin ürettiği haberini gördüm Fizikistte.Çoğu kez buna benzer haberler duyuyoruz(Borla çalışan araba gibi).Bu tarz haberlerin hemen hayata geçirilip yaşamımızda b
diyelim bir insan kolunu hareket ettiriyor bu olay yaşanırken atomik boyutta neler oluyor
Cansız maddeler canlı olabilirmi ? -Ki olamazsa big bang teorisi yanlışmı olmuş oluyor ?
acaba teknoloji geliştikçe insanların kas iskelet ve düşünce sistemlerinde ne gibi değişiklikler oluyor
Düşündüm ama çıkamadığım bir konu maddenin en alt yapısında bence bir hiçlik meydana gelmeli incelenemeyen fakat var olan
Leonard Suskind, bilginin yok olamayacağını söylüyor. Fikri olan var mı?
Kuantum bilgisayarları dönemine girmemize az kaldı, belki 20 yıl sonra herkesin kuantum bilgisayarları olacak. Bilgisayarlar arası iletişim dolanıklıkla mı sağlanacak yani anlık iletişim
Madem ışık fotonlardan oluşuyor; niçin camdan geçiyor da diğer maddelerden geçemiyor? Fiziksel nedenini açıklarsanız sevinirim…
Einstein zamanın göreliliğini deneyle destekledi mi ? ( düşünce deneyinden mi ibaret )
Bu sitenin daha teknik konularda fizik tartışılan bir yer olmasını bekliyordum. Hangi saatte kahve içilmeli diye haber yapıyor. Tamamen işe yaramaz. Burada kasıp yazar olanları da anlamadım
Yer çekimi nedir, neyden kaynaklanır?
Einstein alan denklemleri?
şimşek çarptığında neden ses (gökgürültüsü) oluşur?
solucan deliklerinin varlığı kesin olarak kanıtlandı mı ?
Yeryüzünden bakıldığında yarım daire şeklinde görülen gökkuşağının uçaktan bakıldığında çember şeklinde olduğunu öğrendim. Gökkuşağının oluşması neden çember şeklinde
Bir şey sorucam.Geçen gün trenle gelirken yandaki rayda yük treni vardı .anladığım kadarıyla yan yana geçtiğimiz için tren yavaş yavaş ilerliyordu.yandaki trenin tekerlerini göremiyorum
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »