Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Plazma ötesi bir hal durumu var mı?
Diyorlar ya zaman makinesi yapılsa gelecekten geçmişe gelirlerdi. Bence o iş öyle değil. Hayatta her seçim ve karar birer paralel evreni doğuruyor 4. boyutta. Gelecekten geri dönenler bu olay
Zaman Var mı?
Ben 16 yaşında Sağlık meslek lisesinde (iğrenç bir yer )okuyan biriyim uzaya aşığım ,bir çok bilgide biliyorum.Astrofizik , astronomi gibi üniversiteler okumak istiyorum hedefim kaç bi
Elektronlar hareket ederken arkalarında elektron bulutu yani orbital denilen şeyleri oluşturur.Peki bunları neden oluşturur?Orbitallerin yapısında ne vardır oluşma sebebi nedir?
içsel genişleme nedir açıklayabilir misiniz ? lütfen
Moleküler biyoloji ve genetik Türkiye de yaygınlaşması ve bu konu hakkında söylemek istedikleriniz
(MÜKEMMEL ) KELİMESİNE İNANIRMISINIZ ?? (stephen hawking) inanmazdı. peki ya siz ??
Sizce fotonların yoğunlaştırılmasıyla oluşan lazerlerin frekans yoluyla kontrol edilerek herhangi bir şekle sokulması mümkün müdür ? Bu arada yaşım ,13
Arşimet'in istediği kaldıracı günümüz teknolojisiyle yapabilirler mi ?
iyi izole edilmiş bir elektrik fırını ısıtıcı elementi ile ısıtıldığında sistemdeki etkileşimin iş mi yoksa ısı mı
yaşamın anlamı ona anlam katmak mıdır?
Bir maddeye sürekli enerji verirsek ne olur?Yani maddeye sonsuz enerji verirsek ne olur?
Sizce foton frekanslarını yakalayarak ve fotonları muhteşem bir enerji ile yoğunlaştırarak 9000000mw gibi bir lazeri şekilden şekle sokabilirmiyiz ?
Endüstri mühendisliği ile alakalı düşünceleriniz nedir?Bu bölümde kendinizi nasıl geliştirmeyi düşünürdünüz? Şimdi den dahice fikirleriniz için teşekkür ederim.
Fizik mühendisliği tercih ettim Hacettepe Fiz.Müh. nasıldır?
arkadaşlar toryum reaktörürün çalışma prensibi nedir diğer reaktörlerle karşılaştırınca artıları ve eksileri nelerdir
ışık hızında ilerlerken neden herşey durağanlaşır
ankara hukuk mu ankara psikoloji mi
yeni çıkan televizyonlar neden kavisli? bu konuda bir bilgisi olan var mı?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »