Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bana öyle bir numara söyleyin ki, bu çocukda iş var abi desinler.
E=mv2(olmadı) ye göre her maddenin enerjisi var mesela biz bir kömürü normal yaktığımız zaman verdiği enerjiye göre ışık hızındaki enerjisi yüksek oluyor neden?
sanal ortam gözlüklerinin çalışma mantığı nedir ve hayal ettiğimiz bir şeyi sanal gözlüğe aktarıp dokuna bilirmiyiz
Işık hızında giderken elimizdeki aynaya baktığımızda görüntümüzü görür müyüz?
Cevap ver admin.
neden, açtığım konu görünmüyor?
https://www.youtube.com/watch?v=lkJJUd-hIGo (Bilim Allah'ı ortadan kaldırmıyor Hawking'e cevap ismi altında yapılan bir konuşma ..) Bu konuda ne düşünüyorsunuz kafam karıştı O
selam benim silahlara ilgim var mühendislik de istiyorum ikisini beraber yürütebileceğim bi dal var mı ?
Uzay o kadar soğuksa güneş neden donmaz ?
Ay'a bir daha neden yolculuk yapılmadı, yapılmıyor??
voyager 1 heliosferin dışından bizle nasıl iletişime geçiyor.? ışık ses taşır mı sadece
İnsan davranışları, kararları neye göre aldığı beyindeki sinir sisteminde muamma. Ama basit olarak insan tecrübelerinden ve duygularından seçimler yapmakta. Yapay zekaya gelince bilgileri
Gözlerimiz kafamızda olduğu için mi benliğimizi kafamızda hissediyoruz yoksa beyinden mi kaynaklanıyor? Yani gözlerimiz göbeğimizde olsaydı yine benliğimizi kafamızda hissedebilecek miydi
FACEBOOK TAKİ SAYFAYI YÖNETEN HER KİMSE LUTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN. Orada benim IKUNCALAR ADLI BLOĞUMDA KISA BİR DENEME yazımda ki cümlemden aldığı ( Aklın şiiri olan bi
yakın bir arkadaşımın silahlara karşı ilgisi var ve bu ilgisinin ileride işi olmasını istiyo acaba türkiyede silah mühendisliği gibi bölümler varmı????
rüzgar enerjisinin kullanımının artması ciddi iklimsel değişikliklere sebep olabilir mi ?
havadan bırakılan bir cismin bırakılan yerden yataydaki uzaklıgını nasıl hesaplarım
Piezo elektrik maddelerin enerjileri biter mi
Plazma nasıl kontrol edilir manyetizma etki edermi veya elektromanyetik dalgalar
Işık Hızından daha yüksek hızlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »