Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Işık hızı aşılamıyorsa evren nasıl ışık hızından daha hızlı bir biçimde genişliyor?
Türkiyenin bu eğitim sistemiyle yeni bir gelecek ne kadar mümkün ?
uzaydan duyulan tek sesin ezan olduğu doğru mudur?
Periyodik dalga hareketinde, örneğin bir parçacığın bir aşağı bir yukarı şekilde hareket etmesinin nedeni nedir? Yani şey, bir çukur bir tepe bir çukur bir tepe sonucu oluşan o hareketi
Genel Görelelik ile Özel Görelelik araındaki fark tam olarak ne?
kütleçekim kuveti aslında hayali ve gerçek olmayan bir kuvvet ise parçacık fizikçileri neden gravition ları arıyor ?
IQ sayısal zeka sorunlar da tepkisiz kalır. Tepki vermez. EQ duygusal şaşırır ama ne yapacağı konusu tam olara çözemez. SQ ruhsal zeka bu iki zekanın kavramı olduğundan dolayı soru
Tanrının varlığına bilimsel bir kanıt var mı? Yoksa Tanrı yok mu?
arkadaşlar bi lazer silahı yaptım ortalama bi tahtayı ikiye ayırabilecek güçte ve sadece bir pilin gücü yetiyor bunu yaparken ama ışını kontrol edebilmem için optik prizmaya ihtiyacım v
1)Türkiyede bu kadar çok arabaya ihtiyac varmıdır ? 2)Kırmızı,sarı,yeşil ışıklar yerine alt geçit üst geçit yapılsaydı ne değişirdi? 3)Yurt dışına yolladığımız öğrenciler
Karanlık bir odada ışığı açtığımızda ilk neresi aydınlanır?
projeye dayalı eğitim
milyonlarca yil once yasamis canlilarin evrimden sonra hangi tur canliya dunusmus oldunu nasil anaya biliriz ve neden bu canlilar evrime ihtiyac duymuslar bunlar
oksijene doyurulmuş perflorokarbonlar suda nefes almak mümkünmüdür ?
Çok zekice bir soru sorucam arkadaşlar suyun rengi olmamasına rağmen (saydam) buzun ortası beyazdır bunun nedeni nedir buna benzer bir olayda kar da mevcuttur fakat karın beyaz olmasını az ç
Kütleçekim kuveti aslında yok ise parçacık fizikçileri neden gravition denen parcacığı arıyor hala ?
öz ısısı farklı iki maddenin aynı ısı verilip havadaki nemden su elde edilir mi
Gelecek 20 yıllık süreçte bilgisayar teknolojisi ne kadar gelişebilir? Quantum bilgisayarların zor hesaplamaları kolaylıkla çözebileceğini biliyoruz, klasik bilgisayarların yerini alamayac
Anti madde nerede ?
Dünyadaki yer çekimi yok olursa ne olur? Ayrıca yer çekimini değiştirmenin tek yolu gezegenin kütlesinin değiştirilmesi midir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »