Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
KUASARlar evrende gözlemlediğimiz fakat hakkında pek bir şey bilmediğimiz varlıklar imiş sizin bu kuasarlar hakkında bir fikriniz var mı ????
sizce zaman nasıl bulundu ve zaman neye göre belirlendi zamandan kastım saniye saat dakika ve sizce saniyenin kalp atışı ile ilgili bir bağlantısı var mı
3G 4G 5G tamam anladık ta K nasıl oluyor? 4K bilen var mı?o teknolojiye de zamanla geçilcek mi?
3 boyutlu bir nesnenin, 2 boyutlu izdüşümü nasıl olabilir?
hızla geri ödediğin müddetçe hiçlikten enerji ödünç alabilirsin.cümlesi ne anlama geliyor belirsizlik ilkesiyle mi alakası var?
güzellik matematik ile mi yoksa çocukluk anılarının bileşimi ile mi ilgilidir
AY ÇOK YILLLAR ÖNCE GÜNEŞ GİBİ PARLAKTI VE DÜNYADA HİÇ GECE YAŞANMIYORDU
bigbang teorisine göre başlangıçta bir noktayız ve patlama oluyor herşey karşıtına ayrılıyor peki başlangıçta sadece bir nokta isek patlamayı ne tetikliyor. Bigbagn olayının gerçekle
Genişleyen evren büyük patlama örtüşüyor mu? genişleyen evrende her cisim biribirinden uzaklaşırken tekillikte meydana gelen bir patlama kaynaklı uzaklaşmada gök cisimleri biribirine gör
Karadelik ?
hiç kendi benliğinizden şüphe ettinizmi.
Zaman geçmişten geleceğe uzanan tek bir çizgi olmayabilir. Bence zaman nehir misali adına dünya çizgileri denen sayısız paralel çizgilerden oluşuyor.Farz-ı misal bu gün seri katilin birin
3 boyutlu bir nesnenin, 2 boyutlu izdüşümü nasıl olabilir?
3 boyutlu bir cisimin 2 boyutlu olarak açılımı nasıl olabilir ?
gezegenler neden döner veya dönme eğilimindedir?
bir kepçenin gövde kısmına n kutuplu mıknatıs kepçenin ucunada n kutuplu mıknatıs yerleştirilerek manyetik alandan hız elde edilebilir mi
teşfik ediyorum millet.eminim çoğunuz inception filmini izlemiştir.filmin sonundan etkilenenler olduğunu düşünüyorum.izlemeyenler için hemen bir mağara png atıyorum ve yinede onları düş
GPS uyduları nasıl çalışır? Einstein'ın görelilik teorisine göre uydularda nasıl bir etki meydana gelir?
10 Petawatt Gücünde bir Super Lazer Yapmaya kalkışacakmış Japonlar bunu delmek için mi kullanacaklar yada soruyu değiştireyim bişeyleri delebilir mi bu güç ?
Arkadaşlar dün 4.5 G ihalesi tamamlandı 1 nisan 2016 da bizlerle buluşacak. Sizce her yerde sorunsuz kullanabilir miyiz ? Ping süreleri ne olur sizce ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »