Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
AŞAĞI !!!
Atomların en küçük haline inip Atomu canlı ve cansız kılan merkezi bulursak ve canlı yı cansıza aktarsak veya tam tersini ne gibi değişiklikler olur?
Karamsarlık veya aydınlık gibi duyular genlerlemi aktarılır yoksa sonradanmı kazanılır? Sonradan kazanılır ise Dna yla rahat bir şekilde oyanayabileceğimiz kanıtlanmış olurmu? Ve Rahat
ışınları belli bir doğrultuda ve belli bir alanda muhafaza etmek yani ışın kılıcı gibi örneğin başka hangi alanlarda kullanılabilir ?
BİR KAÇ BALYOZ DARBESİ İLE YIKILAN BİR DUVARI TRİLYONLARCA VEYA KATRİLYONLARCA KEZ TOKAT ATARAK YIKABİLİRMİYİZ. YANİ BİR BALYOZUN YIKMA ETKİSİNİ SÜREKLİ YAPILAN BİR TOKAT DARBES
Kara deliğe veya bir çeşit solucan deliğine girdiğimizde aşırı üksek miktardaki çekim gücü bizi etrafında bir yönde döndürerek içine çeker.(Örn:SOlucan deliğinin 3 boyutlu hali kü
Dünya oluşumundan itibaren dönüyor muydu? Dönmüyorsa onu dönmeye iten kuvvet nedir?
Birileri bana bulabilirse şöyle GeRçek görüntüleriyle atom, elektron bulutu yada molekul videolari atabilir mi..
programlanalibilir organizmalar için düşünce ve görüşleriniz ?
Evrenin genişlemeye başladığı belirli bir nokta varmıdır yani evrensel bir başlangıç merkezi varmı yoksa evren poligonik bir şekilde bir sürü merkezden türemeye devammı eder?
Elektrik-elektronik mühendisi olan veya okuyan biriyle konuşmak istiyorum. email adresi verirseniz ben size ulaşırım
sürtünme katsayısının neden birimi yoktur?
ışık madda yapmanın ilk adımları atılmış bu gerçek hayatta nelerde işe yarayacak ?
sizce evren bir yanılsama yani hologram mıdır ?
dört kuvvet var ; elektromanyetik ,kuvvet zayıf kuvvet ve güçlü kuvvet , yer çekimi .ancak yer çekimi neden diğerlerinden trilyonlarca kat daha zayıftır ?
tenikezi en kolay nasıl yapılır
Kuantum mekaniği, Eınsteın ve Kanarya Adaları? Görüşler
izafiyet teorisi ve zaman bükülmesi hakkındakı görüşleriniz neler
Soru : Evren genişlemenin sonuna gelip tekrar patlarsa geri dönüş hızının şiddetinde bir değişim olur mu hızlı ya da yavaş? Yoksa aynı hızda mı bir geri dönüş gerçekleşir ?
İnsanlar odaklanarak atom'u yönetebilir mi?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »