Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
hafızamızdan geçmişteki 'belli' anıları silmekle ilgili çalışmalar hakkında bilgisi olan var mı ?
lise fiziğinde öğrendiğimiz kütle çekim formülü m1.m2/rkare.Bunu hepimiz biliyoruz.Kara deliğin oluşmasıda atomun hacminin içe doğru bükülüp yarı çapının 0'a çok çok yakın
karadeliklerin ardında başka bir boyut var mı?
Beynimizin tüm organları yönettiği hakkında bir bilgi var kafamda, nereden duyduğumu ve nasıl duyduğumu bilmiyorum. Ve bir de beynimizin %100 gücünü kullandığımız fikri. Bu fikrin yanl
yerçekimi olmasaydı atmosfer dağılacağı için insan yaşamı olmazdı
Ey Fizikist! Bu Marslı filmi sana ne etti?
Tek bir doğru var ise insanlar nasıl ayrışabiliyorlar bilimsel konularda bile!?
Yasamin olmasi icin neden su gerekli? Uzayda bir hayat varsa orada yasayan organizmalarin var olma sebebini neden suya dayandiriyoruz? Susuz hayat niye var olamaz dusuncesi var? Sonucta onlarin yasam
manyetik alanın oluşturduğu çekim ile yer çekimi aynı mıdır? yer çekimi izafiyet teorisine göre açıklanabiliyor ama manyetik alan nasıl açıklanıyor?
"En uzun rüya 8 saniyedir" cümlesi doğru mudur?
Ölüm dediğimiz olguyu sağlayan nedir? Yani şimdi yaşıyoruz mesela ama sebepsiz ölen bir çok insan var sonuçta buda demek olur mu ki ruh vardır? yada something like that.. :)
Yaşlanmayı geri çevirmek mümkün mü? Hücre yenileme teknolojisi sayesinde yaşlılığın vücudumuzdaki etkilerini silebilir miyiz?
Biz uyurken beynimiz ne yapıyor?
olasılıkların hepsini önceden hesaplamak olasılıksız mıdır ?
Bilime göre Ruh var mıdır?
Leibniz' in en ünlü sorularından birini sizlere takdim ediyorum: "Neden hiçbir şey yerine bir şeyler var?"
Merhaba ben alternetif enerji kaynakları hakkında proje yapıyorum bana yardımcı olabilecek makina mühendisi var mı?
Bir Teorim var.. Bunun daha öncesinde başka birisi tarafından ortaya atılıp atılmadığını öğrenmek ve resmileştirmek istiyorum.. Nereye veya kime başvurmalıyım ? Yardımcı olanlara şi
Güneşin kütlesi gittikçe artıyor mu azalıyor mu ?
Richard Feynman'ın kuantum elektrodinamiği kitabında bolca söz ettiği, bu teoriyi anlamanın en kolay yöntemlerinden biri olarak bahsettiği "okları" çizerken kullandığı yöntemde ; ok
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »