Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Objektif olarak baktığımızda ve din faktörünü ortadan kaldırdığımızda, şuanda bildiğimiz veya bilmediğimiz elementlerin evrene yayılış biçimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir el
yerçekimi olmasaydı atmosfer dağılacağı için insan yaşamı olmazdı
Kuantum fiziği diyor ki, sonsuz bir evrende yaşadığımızdan, aklımıza getirebildiğimiz her farklı ihtimalin gerçekleştiği bir yer mutlaka mevcuttur. Ben de şunu sormak istiyorum; kara del
bohr atom modeline göre düşünüldüğünde atomdan bir elektron çıkartılması örneğin ilk yörüngedeki elektrona çekirdek tarafından uygulanan çekim kuvvetini değiştirir mi?
Mıknatıs teknolojisi ile yer cekimsiz bir araç yapılabilirmi dünyanın manyetik güç alanını araba için kullanabilirmiyiz
Türkiye'nin ilk yerli otomobilinin prototipi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sistem adınında olduğu gibi harika işleyen bir sistem olabilir mi ? Beyinleri köleleştirmek, hayata geliş amaçlarının ne olduğunu 'sorgulamamak' ve bilmemelerini sağlamak olabili
Cadillac bls'in yerli otomobil diye yutturulması hakkındaki beyin fırtınası?
Cadillac bls'in yerli otomobil diye yutturulması hakkındaki beyin fırtınası?
her şeyin teorisine ulaşınca her şeyin nedenine ulaşmış olduğumuzu düşünebilir miyiz ?
Evde yaptığımız mini Tesla bobini'ne yüksek watt verirsek, toroid daha uzaktaki (2-3m) ampulü yakabilir mi? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM :)
Aynaya baktığımızda gördüğümüz kişinin biz olduğundan nasıl emin oluruz yada olabilir miyiz? Yani belki başkası bizi farklı görüyor olamaz mı? Belki o yüzden bazı insanları sevip
Arkadaşlar Ben 7. sınıfa gidiyorum.Geçen seneden beri Parçacık Fiziği çok ilgimi çekiyor fakat internette yaptığım araştırmalar seviyemin çok üstünde az da olsa belgesel izleyerek bu
zaman kavramı neye dayanarak oluşmuştur
Gezegenler arasında sıvı akımı gerçekleşebilir mi ? Ay'ın dünyadan sıvı çektiğini bilmekteyim. Peki bu olay biri tamamı ile sıvı kaplı diğeri tamamı ile kara olan birbirlerine
zamanda yolculuk kaçıncı yüzyıldan itibaren başlar ?
Evrende ki bütün gezegenler şekil olarak aynı formda mıdır?
yaratılışçılık bilimin sınırları içinde mi? dışında mıdır ? yani Tanrı kavramı ispatlanır mı? ispatlanamaz mıdır ? bilimi aşar mı ? bilim nasıl sorunun cevabını arıyor ise
geleceğin en hızlı ulaşım araçlarından olan maglev trenlerinin sisteminin başka kullanım alanları nerelerdir *? yada başka araçlara ulaşım araçlarına uyarlamak mümkün müdür ?
Zamanda yolculuk mümkün mü ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »