Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Aradığım kitabı bulmama yardım edin? (Fizik,mantık,bilim)
uzayda koloniler halinde seyahat etmemiz gerçekten imkansız mı?
Bir şey varsa; madde, fikir, tahayyül, sezgi fark etmez, bir şey öyle ve böyle varsa o şeyin mutlaka ve mutlaka ötesi vardır. Böylelikle sonsuzluğun var olduğunu, örneğin sonsuz frekans b
bence evren sonsuzsa öldügümüz zaman diger taraf diye birşey yoktur aslında herşey bu evrende olabilirmi ölünce ruhumuz ışınlznmaz göge cekilirse dedigim şey mümkünmü
Kepler teleskobunun keşfettiği KIC 8462852 yıldızının yörüngesinde bulunan mega yapılar dünya dışı zeki yaşamın kanıtı mıdır ? Fikirleriniz nelerdir ?
Uykuya dalma sırasında ani bir irkilme neyden dolayı olur. (Eminim hepiniz birkezde olsa bununla karşılaşmışsınızdır.
Tetragrammaton ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
Yer çekimi mi Uzayın itme gücü mü?
Yurtdışı fizik üniv. hakkında neler düşünüyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?
Bir şey varsa; madde, fikir, tahayyül, sezgi fark etmez, bir şey öyle ve böyle varsa o şeyin mutlaka ve mutlaka ötesi vardır. Böylelikle sonsuzluğun var olduğunu, sonsuz frekans boyunda son
Selamlar, bir sorum var; Sicim teorisi kütle çekimi kuvvetini nasıl açıklıyor ve teori gravitonu öngörüyor mu yoksa gravitonsuz bir çözüm mü oluşturdu?
Selamlar, bir sorum var; Sicim teorisi kütle çekimi kuvvetini nasıl açıklıyor ve teori gravitonu öngörüyor mu yoksa gravitonsuz bir çözüm mü oluşturdu?
Evren Tanrı'nın Bedeni midir ? Eğer Tanrının Bedeni İse Bizlerde Tanrının Suretinde Yaratılmış İsek Evren Bizimde Bedenimiz İse Buyrun Evreni İnsan Vücüdüna Uyarlayalım.
Selamlar, benim bir sorum var; Einstein'ın görelilik kuramına göre hızlanan saatler için zamanın yavaşlaması ile kütleçekim etkisindeki saatler için zamanın yavaşlaması aynı kura
DC-AC nedir?
Işık ile nasıl bilgi aktarımı olur?
Periscope yayınında dünya dışı akıllı varlıklar konfesransında bir astronom zannediyorum, e-mail adresini paylaşmıştı, onu burada paylaşabilir misiniz, yayından anlaşılmıyor.
Önerebileceğiniz Windows için hangi bilimsel (Çoğunlukla Fizik) programları var?
magma 2000 derece olduğuna göre ve maddeler ısı alışverişini eşitleyene kadar yaptıklarına göre dünya yüzeyi ve hava neden 2000 derece değil?
Selamlar, Benim gezegenlerin yörüngeleriyle ilgili bir sorum olacak; Güneşin etrafındaki uzay-zamanı büktüğü için mi gezegenlerin doğrusal hareketlerini bir çember gibi algılıyoruz, Yok
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »