Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Yer çekimi değiştirilebilir mi ? Eğer değiştirilebilirse. aşırı arttırılmasıyla birlikte dünya üzerindeki cisimlerin bir konserve kutusu gibi ezilmesi mümkün hale gelir mi ?
Birden çok dil bilen biri rüyalarını hangi dilde görür?
Tersine nedensellik teorisi doğru ise, şimdiki anı hem geçmiş hem de gelecekte yaşanacak olaylar etkiliyorsa, geçmişimize bakarak geleceği hesaplamamız mümkün değil mi?
Objektif olarak baktığımızda ve din faktörünü ortadan kaldırdığımızda, şuanda bildiğimiz veya bilmediğimiz elementlerin evrene yayılış biçimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir el
Merhaba elementlerin moleküler yapıda olabileceğinin ispatını kim yapmıştır bilgisi olan var mı?
Bu gün uyurken bi düşünsene ne kattın kendine bu gün?
Selamlar, bir sorum var; Sicim teorisi kütle çekim kuvvetini nasıl açıklıyor ve teori gravitonu öngörüyor mu yoksa gravitonsuz bir çözüm mü oluşturdu?
Fizikistte okuduğum karadelikler ile ilgili olan yazıda karadeklerin ilk doğdukları anda gama ışınları yaydığı yazıyor.Peki karadelikler ışığı bile yutabiliyorken nasıl gama ışınl
başkasıyla aynı dunyayı gördüğümüzden nasıl emın olabılırız mesala benım mavı gorduğum şeyı karşıdakı başka renk goruyor ama bunu benım onu mavı gorduğum şeklınde anlatıyo
Bigbang'in meydana gelmesine sebeb olan neydi ?
İçerisinde alan barındırmayan boşluk mümkün mü ? Benim sorum şu şekilde bir makalede boşluğun içerisinde enerji alanları barındırdığını duymuştum örnek vermek gerekirse higgs ala
Işığın dünya atmosferindeki hızı ile boşlukta ki hızı aynı mıdır? Basınç Işığı veya ışık fotonlarını etkiler mi?
Bir mıknatıs düşünelim , bu mıknatısın çevredeki diğer metal eşyalarla itme yada çekme kuvveti yapmamasını sağlayacak bir kutu gibi herhangi birşey olabilirmi ?
bir sistem üzerinde şimdiki zamanda yaptığımız gözlemin onun geçmişi üzerinde etkisi varsa bu sistemin şimdiki zamandaki halini de değiştirmez mi?
Müzik nedir? Niye bize hoş gelir? O anki ruh halimizi nasıl değiştirir? Yani klasik müzik dinlerken bir metalci gibi kafamızı niye sağa sola sallamayız? Bunu belirleyen özellikler sizce ned
Sizce bu evrin'in sonu nasıl olucak ? Bu konu hakkında ki teorileri biliyorum fakat sizin beklediğiniz son nasıl ?
Big Bangin Doğruluk payı ve Evrim teorisi. içeri buyrun
Öldükten sonra bilincimizin evrende kuantum dolanıklığa girerek bir bilgi şeklinde saklanabileceği teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
fotesentez sürecinde ışığa ne oluyor. dünyaya gelen ışık dünyanın kütlesini artırıyor mu?
Parçacık fiziğinde örneğin kuarklar çok hızlı oldukları için zamanda gelecege veya geçmişe gidebilirler mi? Eğer geleçek zamana gitmeyi başarırlarsa enerjilerini koruyabilirler mi? vey
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »