Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bu işe 5 yaşında başladım Merhabalar. 12 yaşındayım fakat bilimle çok fazla ilgilenirim ve şuan aranızda bulunuyorum. küçük yaşlardan beri bilimle uğraşırım.
Fizik bilimcisi olmamama rağmen evrenimizin oluşumu hakkında bir hayali teorim var. Çok kesin kanıtlarım olmamasına rağmen bana göre evrenimiz çok ama çok büyük bir yıldızın patlaması
kaynayan suyun içindençıkan baloncuklar nasıl oluşur yardımcı olurmusunuz?
Ayna ne renktir?
Higgs alanı nasıl ortadan kaybolur ? kaybolur mu ? Bir makalede parçacığın higgs alanına girdikten sonra kütle kazandığını ve higgs alanının yok olduğunu bu alanın varlığıyla ilgili
Yapay zekaya sahip robotların kontrolden çıkması mümkün mü?(burdaki kontrolden çıkmasındaki kastım kendisini tasarlayanları dahi düşman gibi algılamasıdır)
Biz uyuduğumuzda gözümüzü yumuyoruzya; bizi uyutasıya kadr enerjimizi veren(müslümanlarca ruh diye tabir edilen) varlık nereye gidiyor?
Fizik bilimcisi olmamama rağmen evrenimizin oluşumu hakkında bir hayali teorim var. Çok kesin kanıtlarım olmamasına rağmen bana göre evrenimiz çok ama çok büyük bir yıldızın patlaması
Karadelik nedir? Sadece bir teoriden mi ibaret?
Uzay-zaman-insan
Maddeler de hayvanlarda olduğu gibi tek cinsten mi çoğaldı ve değişti yoksa her madde ayrı ayrımıydı ? Maddelerin çoğaltılması yada yeni bir madde elde etmek mümkün mü ?
radyasyon yayan bir ortamda radyasyon dan korunmak mümkün mü?
çelik bir çaydanlığın içinde kaynayan suyun içinden bir anda nasıl baloncuklar çıkar yardımcı olurmusunuz?
Beynimizle kendi kıyafetimizi tasarlamamız mümkün mü yani bir kıyafet olsa üzerinde pikseller olsa ve düşüncemizle renklerini değiştirerek bir şekil veya yazılar yazmak mümkün olabilir
Sorularım var!
Bir insan dünya dışında veya içinde kütle çekimi kuvveti altında olması zamanı etkilermi?
Gezegenler neden yuvarlak
Gelecekde birngün gerçekten gelecek mi?
Sizce euklidesin teoremi uzayda geçerlimidir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »