Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Evrenin genişlediğini düşünüyoruz, peki kara delik her şeyi içine çekiyorsa evrenin küçülmesi gerekmez mi ?
Mikrodalga fırınların güneş ışığı benzeri etki yaptığı doğru mu? Güneşin DC, evlerimizdeki mikrodalga ısıtıcıların AC mikrodalga ışıması yaptığı doğru mu? Bu yüzden mi ev
Milyarlarca dolarlık radar ağları cağında,gerçek bir uzay gemisinin gözden kaçma şansı varmı?--Uzaydan gelen yeşil yaratıklara inanmaya hazır bir halk topluluğuyla bilgiye dayalı bir d
Sizce gezegenlerin çekim gücünden enerji üretilebilir mi ?
Yanan yağin üzerine su doktugumuzde neden alev aliyor.
merhabalar yakın zamanda sevgilimi kaybettim ona ulaşmanın yolunu arıyorum beni düzgün bi şekilde yönledirebilirmisiniz şuan hayatta olmamın sebebi hata yapmamak amaçlı yaşamalımıyım
Evrimde saçın yeri nedir?
Gemilerin köprü ve kanal geçiş sistemlerinin çalışma prensibi nedir?
Yüksek frekanslı elektrik iletkenin içinden değilde yüzeyinden akıyorsa tesla bobini neden insanı çarpar?
Merhaba akadaşlar, Ben devre elemanı olarak GPS istiyorum.Yani herhangi bir devre(çip) için kullanabileceğim transistör,led gibi devreye sabitleyebileceğim küçük boyutlarda GPS elemanı bil
Hayatımızda kuralların önemi nedir?
İçerisinde doğrudan ya da dolayli olarak su bulunmayan bir içecek var midir.
Akıl ile zeka arasındaki fark nedir?
Alternatif akımın uzak mesafelerde kullanılmasının sebebi nedir ? Doğru akımla neden mümkün değildir.
Düşünce hızımı daha hızlıdır yoksa ışık hızımı?
Güneşimizin bir anda yok olduğunu düşünürsek güneşimizin yok olduğunu yaklaşık 8 dakikada görebileceğimizi biliyoruz.Ama dünyanın soğuması gibi etkenleri ne zaman farkedebiliriz?
Adem ve Havva ilk insansa ırklar nasıl oluştu?
Uzayda oksijen yoksa Güneş nasıl yanmaya devam ediyor?
Sizce muazzam boyutlarda çekim kuvvetine sahip olan manyetik alanı yüksek gezegenler gök cisimleri varmı dır ?
Şimdi benim sorum mesela maddenin plazma olduğunu biliyoruz şimdi benim sorum ise mesela katı dan sıvıya sıvı dan katıya ya da gaza geçiş olabilir se o zman plazma halinden de diğer haller
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »