Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Arkadaşlar arduino projesi yapmak istiyroum,aklımdan geçen buradaki - http://www.projehocam.com/arduino-ultrasonik-radar-projesi/ - gibi bi radar yapmak ama ben bunu c# ile yapıcam nasıl yapabili
Serpo projesi hakkında söylenenler nedir?böyle birşeyin olma ihtimali bilimin ve teknolojinin şuanki seviyesini de düşünürsek olabilir mi ?
Işık hızında hareket edersem dünyadaki insanlara göre zaman durmuş mudur benim için ?
Termodinamiğin 2. yasası(Entropi) ve BigBang teorisi ile panteizm arasında nasıl bir ilişki var? Yukarıdaki yasa ve teori bu görüşü nasıl çürütebilir?
Amatör toryum reaktörü nasıl yapılır
Evrenin genişlediği bilimsel olarak Hubble yasası ile ispatlandı. Bu durumda Evren genişliyorsa evrenin bir başlangıç noktası kesinlikle olmalıdır. Hubble yasasına göre evrenin kesinlikle
50-60-70 ve daha fazla ışık yılı uzakta olan gezegenler nasıl incelenir araştırılır ve keşif edilir?
Zaman yolculuğunda dışarıdaki zaman duruyor ise hala biyolojik zaman işler mi? Eğer işlerse yaşlanmamak (Görüntü olarak değil) mümkün mü?
neden dünyanın dönüş hızına göre yaşlarımız belirliyoruz evrensel saat veya biyolojik yaşımızı bulmak için başka yöntemler keşfetmeyi denemiyoruz ? ve benim iddiama göre insanlar
ınsanlar hertseye zarar vermek zorunda degıl dımı
Klişe bir soru ama yine de soracağım; geçmişe kısa bir yolculuk yapıp geri dönebilecek olsaydınız, hangi tarihte, nerede, ne yapmayı tercih ederdiniz? (İnsanlık tarihinden daha geriye gid
Matematiksel zekanın özellikleri nasıl geliştirilir
Gezegenin çekim gücü pusulalar da olduğu gibi neden diğer maddelere etki edemiyor ? Gezegenin çekim gücü nasıl oluyor da küçücük mıknatısa bile etki edebiliyor ?
big-bang olmadan önce uzay yerine ne vardı bir patlama olması için bi madde olması veya bi eneri olması gerekmiyor mu ?
Bir gezegenin dönmesi, yer çekimini oluşturmasında bir etken midir ?
Marmara Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dalga fonksiyonu ve Schrödingerin kedisi?????????????
Iyi aksamlar. Birkac gundur aklimi kurcalayan ve arkadaslarim ve hocalarimla da konustugum birkac soruyu sizinle de paylasmak istiyorum. Birincisi ; karadeligin cekim kuvvetinin isiktan buyuk oldugunu
Sevgili arkadaşlar değerli bilim insanlarımızın biriktirmiş olduğu bilgiler sayesinde ve kendi hayal dünyamın desteği ile bir tezimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle şu an ki fizik ve tüm
Iyi aksamlar. Birkac gundur aklimi kurcalayan ve arkadaslarim ve hocalarimla da konustugum birkac soruyu sizinle de paylasmak istiyorum. Birincisi ; karadeligin cekim kuvvetinin isiktan buyuk oldugunu
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »