Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
"Evrene Yeni Bir Bakış" http://evreneyenibirbakis.blogspot.com.tr/
Merhaba,benim bir sorum var, eğer atomu mikroskopla bile görmek mümkün değilse neden herşeyin atomlardan oluşduğunu düşünürüz?
birazcık tecrübenize ve tavsiyenize ihtiyacım var. 10.sınıftayım şuan ama çok seviyorum ve aşırı meraklıyım fizik ve matematiğe bunun içinde ileri düzeylerine çalışmaya başladımda
Suyu yüksek derece ısı kullanarak yakabilir miyiz? (buharlaştırsak bu arada içerisindeki oksijen ve hidrojen daha kolay mı açığa çıkar.)
Eylemsizlik Kanunu için 2+2=4 kadar kesin diyebilir miyiz?
"Evrene Yeni Bir Bakış" tamamlanmadı ama okunabilir düzeyde... İlgilenen ve katkıda bulunabilecekler için linki: ttp://evreneyenibirbakis.blogspot.com.tr/2015/11/evrene-yeni-bir-baks.html ...
"Evrene Yeni Bir Bakış" hakkında...
Aşağıdaki paragrafı biri ayrıntlı bir biçimde ama sade bir dil kullanarak açıklayabilir mi? Anladım ama tam anlayamadım.
Arkadaşlar gerçekten bazı arkadaslarımız evrime acaip kaptırmıslar kendilerini simdi onlara bir iki sorum olacak bir evrim varsa evrimlesebilecek türler neden hala oldugu gibi iki evrim denile
Arkadaşlar sizce matematik değişmez evren kurallarımıdır (bazılarımız matematiksel acıdan kanıtlanmamıs seyleri kabul etmiyo da ) yoksa insanların anlam kazandırdıgı bir sey midir
1)Ahlaki açıdan ateizim, deizim, panteizm,agnostizim, panenteizm ve ignostisizm gibi görüşleri nasıl değerlendirebiliriz?
Bir canlı nasıl olur da düşünme dürtüsüne sahip olabilir?Bir organın bu işlevi yapması nasıl mümkün olabildi?Maymunlar ve insanlar neden bu kadar zeki?
aşık olduktan sonra vazgeçememek piskolojik rahatsızlıkmıdır?
Bazı bölgelerde yaşanan kuraklık ve bazı yaşanan su taşkınlıklarının önüne geçilebilir mi? geçilirse nasıl
takyon nedir? nasıl bir şeye benzer betimleyebilir veya videosu varsa gönderebilir misiniz.bir de sanal kütle ne demek
merhaba takıldığım birşey var okullarda biyoloji derslerinde hoca her şeyi açıklıyor tamam güzel derken birden peki hocam bu yapı bunu yapacağını nerden biliyor diyoruz evrim! acaba bili
Biz, bizim gibi ama bizden milyarlarca kat büyük bir canlının içinde yaşayan ve dünya denen (gözle görülmeyecek kadar küçük) organa bulaşan virüsler olabilir miyiz? Yaşama amacımız b
Evrime göre türün nüfusu arttıkça çeşitlilik artar sözüne insanların çekik gözlü olması siyah tenli olması vs. gibi örnekler verilebilir mi?
Laser Silahları teorik olarak nasıl formule edilir ? veya nasıl yapılır ? Not:Amacım kötü değil yanlıs anlamayın :)
takyon nedir betimleyebilir misiniz veya videosu varsa atabilir misiniz bi de sanal kütle ne demektir ayrıntılı açıklarsanız çok sevinirim.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »