Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
eğer evren bir örtüyse?
madem evren bükülebilen bir örtü?
izafiyet teoremine göre bir insan ışık hızına ulaşırsa zaman o insan için durur denmiş bunu bana basit bir örnekle açıklayabilir misiniz? ayrıca hızlı giden bir nesnenin içindeyken na
Atomu parçalayıp nükleer bir güç elde edecek kadar teknolojimiz var... Peki neden bu gücü suyu ısıtıp buhara dönüştürmek için kullanıyoruz. Ortaya çıkan enerjiyi başka nasıl yollar
Kanıt evrimi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Dünya kendi ekseni etrafında Batı'dan Doğu'ya dogru saatte yaklaşık 1670 kilometre hızla döner? Bu sabit bilgiden yola çıkıldığında; Soru 1: Bir insan yada bir cisim ayakları
Fizik ile ne kadar ilgilidir bilemem ancak sormak istedim.Hava savunma düzeneklerinin engelleyemediği bomba ya da füze var mı ?
Merhaba aklıma takılan bir kaç soru var ben lise terkim fakat araştırmasını severim güncel medyayı takip ederim genelde her şeyden ufak tefek bilgim vardır aklıma takılan şey şu. kuran&
Ünlü bir rus yazar "Tanrı yoksa her şey mübahtır." demektedir. Aslında anladım ama tam olarak cümleye dökemedim. Hatta "Tanrının müdahale etmediği dünyada da her şey mübahtır." Vakti
kesinlikle yanlıs anlasılmasın hiç bir dine karsı degilim ama darwin bir yahudidir ve yahudilikte yahudiler dısındaki insanlara goyim denir goyim de tam olarak insan görünümlü maymun demekt
H.A.A.R.P projesi bir zekanın ürünü müdür ? Yoksa zekanın anlık tepkimesiyle oluşan bir ölüm makinesi mi ?
Önümüzdeki yıllarda Daedalus projesi gerçekleştirilebilir mi ? Yakın zamanda ışık hızının %12'sine ulaşabilir miyiz ?
merhabalar sorum şu, bir mermiyi,roketi gibi yüksek hızla giden maddeleri havada yakalayıp durdurabilecek bir mekanizma yapılabilir mi
http://fizikakademisi.com/2015/11/30/maxwell-denklemleri-isigin-150-yillik-hikayesi/
http://fizikakademisi.com/2015/11/30/maxwell-denklemleri-isigin-150-yillik-hikayesi/
Uzun bir süre Teknolojinin altın çağlarını yaşamasını bekleyeceğiz malesef bunun sebebi olarak hep siyasi ve devletlerin gizemli işlerine bağlıyorum bide tabikide insan oğluna Bilim hal
insan maddesel halindeki enerjinin frekans dalgaları nerden nasıl açıga cıkar ?
Parcacik hizlandiricilarda hangi parcagi kullanmak en dogrudur?
Kitaplı,kitapsız,peygamberli,peygambersiz.Mistik İnanç sistemlerindeki Çamurdan İnsan yapma ve ona Ruh? üfleme, Ay yarma ve daha birçok akıl mantık dışılıklara İnanan Aklı kör iğdiş
Vitruvius ve PHI sayısı? (Hakkındaki düşünceleriniz.Tanım değil) :)
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »