Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
OĞLUM 7. SINIFTA VE CEVAPLAYAMADIĞIM SORULAR SORUYOR. BUNLARDAN BİR TANESİ; UZAYDA OKSİJEN YOKSA GÜNEŞTE YANMALAR NASIL GERÇEKLEŞİYOR? DİĞER BİR TANESİ; YERÇEKİMİ OLMAYAN BİR YERDE M
Damarlarımızda sinirler olsaydı kan akışını hissedebilir miydik ?
Güneşin tüm enerjisi ne kadar?
Yapılan bir araştırmaya göre kara delikler, en fazla 50 milyar güneş kütlesine çıkabiliyormuş, limit aşıldığında ise gaz diskinin yapısı bozuluyormuş. Bu bilgiden yola çıkarak beya
Anti gravity nasıl mümkün olabilir ?
Dünyanın değişken bir ivmesi olduğu halde neden onun hareket ettiğini hissetmiyoruz?
İlk ışığa ulaşıldığı zaman ne olur?
Telepati sizce gerçekten mümkün mü
arkadaşlar sizce amerika gerçekten aya cıktı mı yoksa tüm insanlığı kandırdımı(Not:bu soru daha önce sorulmusmuydu ya :D)
Çakıl taşı hangi atomlardan oluşur?
Holografik bir evrende yaşıyor olabilir miyiz?
Bende giyilebilir teknoloji ile bişeyler yapmaya çalıyorum buradaki gibi bana yardım dene olurmu http://www.projehocam.com/giyilebilir-teknolojiarduino-lilypad/
Sabahleyin nefesimizi buhar şeklinde görebiliyoruz. Ancak sıcaklık arttığında bu olmuyor. Sebebi ağzımızdan çıkan CO2 ve su buharının yoğunlaşması mı?
Pekala arkadaşlar şu son bir kaç gündür evrimci arkadaşlarımızla tartışıyoruz amacımız gönül kırmak degil yeni şeyler ögrenmekti son bir soru sorup bu konuya daha fazla kafa yormak i
Zaman makinesini icat etsen ve geçmişe gidip zaman makinesini icat edeceğin gün kendini engellesen. O zaman, zaman makinesi hiç icat edilmemiş olduğu için senin orda olmaman gerekir. Sizce ord
peki... big bang olduğu sırada bir kara delik oluştuysa ve biz o karadeliğin çıkış noktasında yer aldıysak, böylece başka bir evrenden bizim evrene madde akışı sağlanıysa? yıllardır
Arkadaşlar lojik devre tasarımlarıyla alakalı bilgisi olanlar ulaşabilir mi? Çok önemli
Uzayı neden kareli düz bir yüzey gibi gösteriyorlar?
KARADELİĞİN OLAY UFKUNDAKİ KUANTUM BELİRSİZLİĞİ HAKKINDA
Bir ülkenin eğitim sistemi ezber bir nitelik taşırsa faydası ne olur zararı ne olur?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »