Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Zaman kazanmak için zaman harcasaydık, zamanı durdurabilir miydik?
Bir madde reelde yıldızlardan gelen bütün renklere sahip ışımaları soğurduğunda o ışımaları yansıtmadığı için hiçbir rengi de yansıtmaz ve böylece o madde görünmezlik konumuna
merhaba arkadaşlar sizce uzayda su kaynarmı
Mıklatısın içinde nasıl bir katıhal varki manyetik alan düzenli
büyük patlamada patlayan ne?
Evrenin kanunlarının olması için bir yaratıcının olması şart mı?
Teknoloji gelişimi neden ağırdan gidiyor ? günümüzde ben bilimle uğraşmak isteyen herkezin evinde garajında yada bahçesinde bilimsel deneyler yaparak gelişim gösteririz diye umuyordum
Gezegenler,galaksiler,evrenler... Ya hepsi bir varlığın bedeninin parçasıysa. Bizler bir varlığın bedeninde yaşıyorsak ve o Tanrı'ysa? Görevlerini her gün gerçekleştiren ve hiç ak
11.sinif öğrencisiyim fizik dersinden bir proje yapicam sizce ne yapabilirim?
başlangıçtan önce ne vardı?
evrim teorisine inananlar grubu koşun bilgi paylaşalım
Bir taşın elektron, proton, nötron dizilimlerini değiştirerek ona can verebilir veya başka bir maddeye dönüştürebilir miyiz?
Eşzamanlılık teorisine göre hayatımız birer kurgudan ibaret olabilir mi?Ya da simülasyon?
insan beyni evreni/yasami tam anlamiyla çözümleyebilmesi icin yeterli mi?
Neil Armstrong sizce aya hiç ayak bastı mı?
evreni oluşturan büyük patlama hangi enerjiyle, hangi materyallerin patlaması ile oldu?
Fizik mühendisi olmam için nasıl bir kişiliğimin olması gerekir ?
Işığı yansıtmayan krem bulunursa,görünmez olur muyuz?
Beyin Fırtınasından ziyade sitede yeniyim ve bu tarz bir soruyu başka nereye sorabileceğimi bilemedim. Gerçekten güzel olduğunu düşündüğünüz bilimsel film önerilerinizi bekliyorum. Fil
Yapılan bir araştırmaya göre kara delikler, en fazla 50 milyar güneş kütlesine çıkabiliyormuş, limit aşıldığında ise gaz diskinin yapısı bozuluyormuş. Bu bilgiden yola çıkarak beya
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »