Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bir arkadaşım var. Adı Ali olsun. Ali'nin bir tane dayısı var ve ben bu adamı hiç görmedim. Bir gün rüyamda Ali beni dayısıyla tanıştırdı sonra uyandım. Rüyamda tanıştığım
Su kaynaması noktasını yani 100 dereceyi geçtikten sonra buharlaşmaya başlıyor. Peki dünyadaki sıcaklık 100 dereceyi geçmedigi halde buharlaşma nasıl gerçekleşiyor ?
merhaba arkadaşlar bir aracın uçması için gereken gücü hesaplamamı sağlayacak bi formül varmıdır ? yani bi uçak yaparsam onu uçurabilmem için gerekn gücün ne kadar olduğunu nasıl he
Bir cismin atomundaki protonlar ve elektronlar uygun olarak diyer cismin atomundaki elektronlar ve protonlar..arasinda bir cazibe soz konusu olmaz mi? evrensel cekim kanunu bunla alakadar ola bilirmi?
n s, s n, s n kutupları yerleşecek şekilde üç mıknatısı yan yana koyuyorum. şimdi burada üçüncü mıknatıs mı ikinciyi çekiyor, yoksa birinci mıknatıs mı ortadakini itiyor?
Merhaba arkadaşlar beyin sinyalleri ile ışık hakkında özellikleri ve hızları arasında sizce nasıl bir kıyaslama yapabiliriz??
Gezegenlerin bir denge üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Dünya'dan 2015 te 83 uydu gönderilmiş. Yani dünya'dan sürekli kütle eksilmesi çekim kuvvetini arttırır buda meteorları
Evrenin genişleme hızı ışık hızından daha mı fazla? Bu nasıl mümkün olabilir?
evren genişledikçe kütleçekim etkisi azalıyormu?
Neden zamanın yönü var?
fasd fsadf sdafsafsadfsdaf
fds fsdafsdafsdfsadf safsfsadfdsafaergremgo pegmıorep nmgoıersg epogjer pogresp gaoe aropgjreog jgjr aoergjreaogj opeaırjg oıerajgıoaer gjeoraıgj aeorıgj aroıgj aeorgja ıgojroaerg eraopgı je
fds fsaf asf aewfewaf gewag ewg
fdsfsd fsdaf sda gagdfg df
f dsgdfsgfdg dfs gdfsg
r yrth rthrs hsh sth strh rsth rsth rsth rst
fmdso fjodsıa fajogosgoasg
fdsa fsdaf sdf asgargaer gerag eager g
fsd afsdf sdaf dsa fsfsaf
fsdf asdfdsa fsad fsadf sad f
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »