Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
samanyolu galaksisinin eni boyu nasıl ölçülmüş?
Kütle çekim dalgaları resmi olarak kanıtlanmış peki şimdi bizler için bu neler ima etmeli ? ve bir çok teori gerçekleşme ihtimali artık daha da olumlu ve olabilirliği yüksek midir?
Göreli kütle nedir? Bütün cisimlerin ve parçacıkların göreli kütlesi var mıdır?
Gaz devi gezegenler ve çekirdek hakkında
Işık hızı beyinimizin içinde iletim sağlayan sinir sisteminde iletilebilseydi boşlukta ki hızından daha hızlı olabilir miydi?
Din sizin için mitolojiden mi ibaret? yoksa denizin köpüklü dalgalarından doğan afrodit sadece mitolojik bir efsane,ismail ölmesin diye gökten indirilen koç allahın bir lüftu mu?
kükürtdioksit ve azotdioksit gazı solunduğunda insanın içinde tepkimeye girip sülfirik asit ve nitrik asit oluştur mu ?
Geçenlerde Çin'li bilim adamlarının insan genlerinde bozuk geni çıkartıp sağlam gen yerleştirdiğini ve ünlü bilim dergilerinin bunu ahlaki bulmadıkları ve günümüz toplumunun buna
Evrenin bir amacı varmıdır?
Farklı enstrümanlarda aynı melodi ve ses dalgalarının değişimi nasıldır?
Paralel evrenin kanıtı var mıdır ?
amatörce gökyüzü gözlemi yapmak için neler gerekir ? gözlem yapmış kişiler faydalı bilgileri benimle paylaşırsa sevinirim..ayrıca gözlem evlerine amatör olarak nasıl faydalı olabilir
Türkiye'nin bilim ile ilgili; -Geçmişimizdeki gelişmelere bakmış olursak şimdiki uğraşımlarımıza " Bilim " diyebilir miyiz ? Benim düşüncem : Bence diyemeyiz.
Neden atom çekirdeğinde proton ve nötron eşitliği olmazsa atom kararszı olur?
Lorentz Daralması formülünde v=c olursa uzunluk 0 a iniceği için fotonlar 3 boyutlu varlıklar olmaktan çıkmazlarmı ?
Deniz-Okyanus kendini nasıl temizler? Kimyasal yapısı nedir? Hangi maddeler ile tepkimeye girer? Hangi maddeler çözünmeden kalır? Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Böcekleri kontrol eden bir uygulama yapmışlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. http://www.projehocam.com/telefon-ile-hamam-bocegi-kontrol-etme/
Bulanık mantık (Fuzzy Logic) teorisi ile yapılacakların sizce sınırı var mıdır ? Gerçekten bulanık mantık, klasik mantığın yerini tamamen almış mıdır ?
DÜNYANIN SONU GELECEK METEOR HAKKINDA TARTIŞMA , https://www.nasa.gov/mission_pages/asteroids/news/asteroid20130110.html#.VqisuoWLSwU
Protonun spini hakkında bu sitede yayınlanan yazıya bir yorum yazdım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşmak isterim.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »