Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Hubble Teleskobu nasıl o kadar geniş açıdan içinde onlarca galaksinin bulunduğu bir fotoğraf çekebiliyor? Atmosferin dışında olsa da sonuç olarak Samanyolu içinde.
Kuark ve üst kuark nedir ?
Yeni öğrenmek isteyen birisi kuantum fiziğini nerden öğrenebilir ?
Takyon nedir? Takyon ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
dalga parçacık ikililiği nedir ve kuantum fiziği ile ilgisi nedir?
yediğimiz içtiğimiz besinler , dinlediğimiz müzikler dahi beyin kimyamızı etkiler . ve verecek olduğumuz kararı etkiler bi bakıma . böyle bir durumda özgür irade bunun neresinde kalır
Benim Sorum hayvanları tür tür cins cins ayırabiliyoruz.örn; kaplan (Panthera tigris) aslan (Panthera leo) acaba insan ırkları içinde böyle bir çalışma yapılabilir mi?
Ateizme göre insan öldüğünde ne olacak? yok mu olacak hiç mi olacak yoksa başka bir alem var mı
Gluon ve spin nedir ?
lisede gördüğümüz geometri matematik veya fizik bölümünde çok karşıma çıkıcakmı ? ben fizik yada matematik bölümünde okumak istiyorum ama geometriyi bi türlü anlamıyorum .
Bir cisim belli miktar soğutulduktan sonra süper iletkene dönüşür.Yani elektriği iletmede 0 direnç gösterir.Burada 1 sorum olacak.Bir cisim neden çok soğutulduğunda süper iletken olur?
Uzay dokusu nedir, maddeyle nasıl etkileşime girer? Büyük yırtılma nedir?
Merak ettiğim şu: hiçlikten önce ne vardı? daha çok hiçlik mi ? bence hiçlik hiç bir zaman olmadı. neler düşündüğünüzü merak ettim.
Hepimiz bir noktaydık evrende bir noktadan meydana geldi Nokta büyüdü patladı evren oluştu nokta olmassa bizde olmazdıkk ?
Dünya yok olursa diğer boyuta atlarmı ?
sizce sicim kuramındaki küçük sizimlerin bir kütlesi varmı ve ipliksi 1 boyutlu parçalar olduğu bilinniyor ozaman bizde 1. boyutun içinde bi 3. boyut olmuş olmaz mıyız ?
Sirius A ve Sirius B nin yörüngesi
bilinç nedir
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Siyah bir renk midir ? eğer kuark renk hapsi diye bir yasa olmasaydı ne görürdük ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »