Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Saniye sayarken neye göre sayarız.
Optisyenlik öğrencisiyim, çözülmesi gereken bazı sorularım var yardım edebilir misiniz
Optisyenlik öğrencisiyim, çözülmesi gereken bazı sorularım var yardım edebilir misiniz
Abiyogenez teorisi ne kadar bilimseldir ?
En önemli soru hayat evren ve her şeyin amacı ?
İki tane yüklü parçacığımız olsun. Bunları birbirine yaklaştıralım. Bu parçacıklar üzerlerinde bir kuvvet hissedeceklerdir.
IŞIK MADDE MİDİR ENERJİ MİDİR...EĞER MADDE İSE NASIL YARARLANILIR ENERJİ İSE NASIL YARARLANILIR
"Zaman Akıyor" terimindeki "akma-akıntı" kavramına zamanın hangi özelliği neden oluyor olabilir? Bu sürekliliği nasıl açıklarsınız?
Yaptığımız sistemlerin durumunu korumak için sürekli enerji harcarız. Oysa galaksilerden, atomlara kadar doğal sistemler bunu milyarlarca yıldır kayıpsız yapıyorlar. Bu konudaki fikriniz?
"Koku" var olan bir şey midir, yoksa beynimiz tarafından var olarak mı kabul edilir. Var ise nasıl oluşur ?
Sicim teorisine göre, sicimler uzayda titreşiyor? Peki onları ne titreştiriyor? Olabilir?
Planck zamanı ve Planck uzunluğundan küçük değerlerin ölçümü imkansız deniyor . Neden imkansız ?
Bulunabilecek kaç tane daha element var?
Evren'in kanunlarını matematik mi belirler fizik mi? Yoksa matematik ve fizik evreni anlama çabası içinde mi ortaya çıkmıştır?
Basınç ile çalışan iş makinaları nelerdir?
Termodinamik temel olarak nedir ?
merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim vaktim olmadığı için deneyemiyorum eğer bir tesla bobininin iletken kısmına değmeden etrafına alüminyum koyarsak ve cıkıcak yüksek ener
Süper Yanardağlar Dünyadaki Yaşamı Bitirebilir mi?
Çürütülmüş ama size mantıklı gelen teoirleriniz var mı?
güneşten dolayı oluşan gaz varmı ? varsa sistemin atmosferini bu gazlarmı oluştururlar ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »