Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bir fizik hocam dolunun bulutdan yere düşerken büyüdüğünü söylemişti ama bana göre sürtünme ile ısınıp küçülmesi gerekir bu olay doğrumu doğruysa nedeni nedir ?
sıvıların özellikleri ile ilgili bir proje ödevim var ,lütfen bana bununla ilgili önerebileceğiniz kitap ya da makale varsa söyler misiniz biraz acil de
Yang-Mılls kuramı nedir ? SU(1),SU(3),SU(5) nedir ?
Karadelikler maddeleri yok ediyor olabilir mi?
Uzayda ses yaylamıyorsa Kütle çekim dalgalarnn sesi nasıl yayılıyor?
elektronun hızı sıfır olsaydı üzerine etki eden kuvvet hangi yönde olurdu ?
Merhabalar. Karadeliklerdeki Hawking ışıması tam olarak nedir ve nasıl oluşur.? Maksimal dolanıklılık ve Hawking ışımasının birbiriyle ilişkisi nasıl açıklanır? Teşekkür ederim.
Eistein atomu nasıl böldü ?
Elektromanyetik kuvvet fotonlar tarafından iletilir.Peki bu fotonların frekansı nedir?Elektromanyetik kuvvetin fotonlarının enerjisini ve hangi ışın olduğunu hesaplayabilir miyiz?
Uzay devamlı mı kesintili midir? Devamlı ise kütleçekimsel dalgalar uzayzaman'ın kendisi midir? Kesintili ise uza-zaman etkileşimli kuanta'lardan oluşan bir Dirac Denizi midir?
Açtığım konu başlıkları anti-konu başlığıyla birleşerek ortadan kayboluyor? Bu fenomeni açıklar mısınız?
@shibumi_tr şimdi zaman sürekli ileri akıyor...peki geçmiş zaman bizim bilmediğimiz bir olayı inceleme şansımız var mı...örnek aşağıda
IQ muzu nasıl geliştirebiliriz ? Normal zekası olan biri üstün zekalı olabilir mi ?
manyetik alan nasıl oluşturulur bilen biri lütfen söylesin.
zaman düz bir çizgimidir ?
1 m3 CO2 korbon dioksid kac kq ?
ışığın parçacıkları foton bu bilinmekte fakat ısının bi parçacığı var mıdır varsa özelliği nedir?
@Necmi Tüfek, Bloch teorisi hakkındaki bilgilerinizi ve fikirlerinizi (eğer daha önceden konuyla ilgilendiyseniz) paylaşabilir misiniz?
yıllarca önce bilim-teknik dergisinin bir yazısını okumuştum.bir süpernova patlamasında dağılan parçacıkların ışıktan hızlı olduğunu gözlemlemişler.devamı aşağıda
Açıklama İstiyorum. https://www.facebook.com/CezmiKalorifer6/photos/a.230291023672284.65576.219187464782640/1244772055557504/?type=3 fotoğraf burada
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »