Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Ne zaman küresel bir kablosuz elektrik ağına sahip olacağız?
Yapay solucan delikleri yapılabilir mi?
Quantum Fiziği = Tarih-Mekan-Zaman açıklamasını Uzay-Zamanda gerçekleşmişleri açıklar.
Şimdiki zamanı gelecekte yapacağımız şeyler de etkiliyor olabilir mi? Tersine nedenselliğin gerçeklik payı nedir?
Belirsizlik ilkesi hakkında sorularım var.
atomlar cansız maddelerdir. Zamanla amino asitleri, hücreleri vs. oluştururlar o zaman ben diyorum ki cansızlar canlıyı mı oluşturdu yani abiyogenez görüşü doğru mudur ?
Kütle çekimi hem yerdeki bir cismi kaldıran insana karşı koyamayacak kadar zayıf, hem de gezegenleri çekecek kadar güçlü. Bunun sebebi nedir?
Marsda bulunan arkebakterilerin çok düşük olasılığı bile olsa evrimleşip (veya mutasyona uğrayıp) çok hücreli canlıları oluşturması mümkün müdür ?
Uzayda pervane dönebilir mi?
Evren yoktan nasıl var oldu yada nasıl yaratıldı ?
MEKAN bir paradoks mudur ? bing bang bir mekanın içinde yaşandı. evren genişliyorsa neyin içinde genişliyor ?
merhaba ay ortadan 2 ye bölündümü böllündüysede fiziksel bir açıklaması varmıdır ?
birleşik alan teorisi hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum...philedelphia deneyi gerçekte yapılmış mıdır.
sıcak süper iletken olur mu ?
Kendi açtığımız konuları nereden bulabilirim ?
Tesla elektriğin iyonosfer tabakasından iletilebileceğini söylemişti.Şu ana kadar bunla ilgili deney yapıldı mı?Tesla nın dediği ispatlandı mı?
İnsan için ideal uyku süresi ne kadardır ? Eğer bu uyku süresinin altında bir saat kadar uyursak ne gibi sorunlar ile karşılaşabiliriz ?
benim projem için sudan elektrik üretmem gerekiyor en güzel biçimde nasıl yapabilirim
Oktay Sinanoğlu'ndan ne öğrendiniz ? Size neler kattı?
Arkadaşlar pi sayısında sizce bir şey gizlimidir hatta evrenin oluşumu hayatın başlangıcı her şey pi sayısından çıkan o şahane Müzik ne anlam ifade ediyor sizce ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »