Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,öncelikle önümüzdeki yıllarda Nasa'nın farklı gezegenlerde kolonileşme fikri var. Şimdi gelelim benim soruma
Temel parçacıkları bir arada tutan, temel kuvvetler nasıl kütle gibi tepki veriyor olabilir?
bir yazı okuyorum fakat anlayamadığım bi durum var açıklarsanız sevinirim
bütün ışık türlerinin hızı aynı mıdır? mesela gama ışını ile kızıl ötesi ışığın hızı aynımıdır.
merhaba atalet(eylemsizlik) momentindeki 2/3mR^2 formülündeki R^2 ifadesini nasıl buuruz ve anlamı nedir
Akarsular,göller tuzsuz ken,deniz suyu neden tuzludur. Sıcaklığın yüksek olduğu bölgelerde tuz oranı neden fazladır?
matematik çok şeyin kanıtıdır ama kendi kendini kanıtlayamaz yani kanıtlanmış herşey aslında bir saçmalık mı yoksa gerçek tamamen mutlaklık kuantuma özgü müdür ?
Tüm olasılıkları değerlendirmeye almak gerekiyor mu?
Evrende ışık kendiliğnden maddeye dönüşür mü eğer dönüşmüyorsa enerji süreklidir büyük çöküş yani evrende ısının her yerde -270 derce olması olanaksızlaşmaz mı
Evrenin genislemesinin,evrenin her yerinde ayni sicaklik degerine [-273(0° kelvin)] ulasinca duracagini okudum.Bu durum ve sonrasi icin varsa bilgi ve goruslerinizi alabilrmiyim?
karadelikler proton gibi düşünülebilir mi?
"Birbirine karışmayan denizler" durumunun fizik açıklaması nedir?
einstein ın izafiyet teorisi üzerine ir proje ödevim var lise son sınıfım yardımcı olacak linkler kaynaklar paylaşırsanız veya bir makaleniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Sağlam ve yapışan ip benzeri bir madde üretebiliyoruz diyelim Spıder-Man gibi ağ atan bir makine üretebilir miyiz ?
Işık hızını geçen bir şeyin sonu ne olur?
ben 6. sınıf öğrencisiyim fen hocamı şaşırtmak için nasıl bir proje hazırlayabilirim
sizce zamanda yolculuk mümkün mü ve ışık hızından daha hızlı bişey varmı ?
Google sciene fair'e proje göndermek istiyorum projenin özgün olabilmesi için fikirlerinizi bekliyorum
Kararlı çekirdeklerin ölçülen kütleleri çekirdekleri meydana getiren protonların ve nötronların kütlelerinin toplamından neden daha azdır?
arkadaşlar elektrik en fazla ne kadar mesafeye kadar kablosuz tam verimli iletilebilir bilgisi olan var mı ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »