Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Big bang olayını açıklayabilecek var mı ? Kendi kendine mi bir patlama oldu eğer kendi kendine ise bing bangi hangi kuvvet hangi ivme patlamaya sürükledi nedir bu açıklarmısınız
Isı(Sıcaklık) bilinen tüm maddeleri genleştirdiğine göre...uzay-zamanıda madde olarak düşünürsek onu da genleştirebilir mi?eğer genleştirebilirse ne gibi gözlemler yapılabilir?
arkadaşlar bence bu site ingilizce dilde de olması lazım bu arada tebrik ediyorum çok başarılı bir site :)
Tekilliğin tam olarak tanımı nedir?
Dolanıklık teorisinin sebebi nedir?Neden dolanıklık vardır?Fotonlar arası dolanıklık nasıl gerçekleşir?
Anti madde nasıl üretilir?
matematik sınavına girerken nasıl soru çözülmelidir zor soru çözüm teknikleri nedir
http://www.kendinyapsitesi.com/kendin-yap/van_de_graaf_jeneratoru_yapimi-2289.html Daha kolay nasıl yapabilirim arkadaşlar
Karanlık enerjinin kaynağı nedir?
Atom altı Görev Yapan Elektronların Davranışlarının Nasıl ve Neye Göre Hareket Ettiklerini Kuantum Fiziğinde İncelenmesi
Karadeliklerin oluşmasının sebebi manyetik alanın o noktada sürekli olarak artması sonucu olabilir mi?
Yaşadığımız evrenin bir hologram, yapay bir program, rüya, başka bir evrenin sonsuz bir paraleli olup olmadığı nasıl anlaşılabilir ?
evrenin bilinen yaşı 13,5 yıl olduğu söyleniyor. Bu 13,5 milyar yıl içindeki her bir yıl dünyanın kendi ekseni etrafında 1 tur dönmesi suretiyle günümüzde geçen süreden mi oluşuyor?
insanlar neden yemek yemeye ihtiyaç duyar ve neden gelişmek için yemek yemeliyiz
Uzay devamlı mı kesintili midir? Devamlı ise kütleçekimsel dalgalar uzayzaman'ın kendisi midir? Kesintili ise uzayzaman etkileşimli kuanta'lardan oluşan bir Dirac Denizi midir?
Ben bir tesla bobini yapmak istiyorum fakat böyle mini boy değil.Tabiri caizse ele avuca sığacak bir bobin.Ortalama boylarda olucak.Bunun için aynı sistemi güçlendirmem mi lazım?
Bir uzay aracının, uzayda gravitasyonel dalgalar aracılığı ile yol alabilmesi için, motor sistemi nasıl olmalıdır?
Her kütle eylemsiz kalmaya meyillidir. Hatta sadece kütleler değil, sistemlerde durumlarını korumaya meyillidir. Niçin?
Maket hava yastığı nasıl yapabilrim fikirlerinizi sunar mısınız
İki güçlü mıknatısın manyetik alanında hapsedilen elektrik yada ışık nasıl bir tepki verir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »