Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Big bang teorisi evrenin bir patlamayla oluştuğunu u savunur yoksa bir nokta halinden genişleyerek var olduğunu mu?
insanlar neden uzayı araştırma gereği duymuşlardır
Dünyanın sonu geldiğinde kurtulmak için bir paralel evrene yolculuk etme fikri mantıklı mı?
Işık hızından giderken olayları algılamamız mümkün müdür?
Şu an yaşadığımız evren aslında başka bir evren içindeki paralel evren olabilir mi ???
uykudayken neden düşünemeyiz ?
Neden varlığın var olduğu gerçeğini ispatlayamıyoruz? Ya da ben mi böyle düşünüyorum?
Evren mekan olarak sonsuzmudr? Eğer sonsuz bir şey nasıl genişler? fikirlerinizi alabilirmiyim
string teorisi ? kısaca ne anlatıyor bize , yorumlayabilirmisiniz .
Paralel evrenler var mı varsa veya yoksa neden ?
Dünyayı bir yapay zekanın ya da daha fazla yapay zekanın yönetmesinin sonucu sizce ne olabilir?
Kuantum fiziğinin geçerli olduğu bir ortamda satranç oynamak mümkün mü?
Beyin firtinasindaki gibi her konuda sorularin tartisılabileceği bir platform olusturmak istiyorum bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
Sizce zaman algılanabilir mi?algılanabilirse nasıl
Big Bang gerçekten evrenin ilk anı mıdır
Alman bilim adamları, robotlara "acıyı hissetmeyi" öğretmek için yapay sinir sistemi geliştirdi. Bu gelişmeyi doğru buluyor musunuz?
Sizce yapay zekanın bulunması dogru bir şey mi arkadaşlar
Eğer zaman makinesi olsaydı neler yapılabilirdi ?
bir müzik aleti çalmak zekayı geliştirir mi
Bilimin dilini bu devirde Türkçe yapmak istesek bu süreç bu düşünce sizlerce nasıl karşılanır?Daha iyi olur mu ? Ne kadar gerçekçi bir düşüncedir.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »