Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Merhaba ben lise 2 ye gidiyorum ama fizikist'te yazar olmak istiyorum başvuru formunda da üniversite bilgileri istiyor yardımcı olur musunuz ? Tecrübeliyim.
Gezegenlerin çoğu neredeyse aynı maddeden oluşmasına rağmen niye bu kadar farklılar?Aynı zamanda yıldızların büyüklüğü neye bağlıdır?
eğer evren 4 boyutuysa biz neden 3 boyut algılayabiliyoruz?evrimden dolayı mı?
Kutuplar arası delik. Eğer biz kuzey kutbundan güney kutbuna delik alabilirsek ve bu delikten top atarsak ne olur?
Kemoterapi hücre bölünmesini engelliyor mu? Eğer öyleyse yaşlanma durdurulabilir mi ?
Jdjdjdj snss
Işık manyetik alanda sapma gösterir mi?
Piezoelektrik ile yapabilceklerinizi bir düşününsenize
Kritik sıcaklık ve Süper iletkenlik ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu sıcaklık seviyeleri daha aşağılara çekilebilir mi ?
marslı filmi hakkında görüşleriniz nelerdir?
karadelik nedir? nasıl oluşur? ve bir karadeliğe girersek evrenin başka bir yerine gider miyiz?
John titor gerçekten zamanda yolculuk yapmış mıdır?
Eğer büyük patlamadan sonra evren genişlemeye başladıysa ve evren sonsuzsa hala genişlemenin yayılmadığı yerler olabilir mi? peki bu daha oralarda zamanın dahi olmadığına mı işaret ed
Hayal nedir,insan gözüyle görmediği duymadığı bir şeyin hayalini kurabilirmi,heryere götürdüğünün aksine sınırlı olabilirmi.
bütün doğanın özünde kuantum fiziği bulunur mu
https://www.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c Bu videoda sırasıyla hangi fizik kuralları uygulanıyor?
4.boyutun yararı nedir?
neden kötü insanlar var
evren genişliyorsa neden dünyanın dönüş hızı değişmiyor?
ölümden sonra hayat var mı?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »