Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
1905de Maksvell cevirmeleri ile Qaliley tenlikleri arasindaki paradoks ne idi?
Teleskoptan anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
sicimler planck boyutundadır ve 2 boyutludur o zaman bizde 2. boytun içindeki bi 3. boyut oluyoruz bunun için kuantum fiziği 2. boyutada uygulanması gerekmez mi böylece işimiz kolaylaşır
Peki dünyada tek bir insan kalsa dahi ''ahlak''tan bahsedebilirmiyiz ?
Etrafımızda en çok hangi bakteri türleri bulunuyor? örneğin bir tanesi E. coli bakterisi ancak bana daha fazlası lazım şimdiden teşekkürler.
bazı yıldızlar turuncuymuş gibi görünüyor bunun nedeni nedir?
Temas var mıdır?
Bu mümkün mü ?
Evren genişliyor diyoruz. Peki evrenin dışında ne var? Nasıl ve nereye doğru genişliyor ?
Akdelik varmıdır ?
Samanyolu galaksimizin merkezinde ne var ve neden merkezde ?
Uzayın boşluktan kalan (sıcaklık yayan bir cisimden uzak) kısmında sıcaklık kaç derecedir? Güneşimiz bir anda yok olsaydı dünyamızın sıcaklığı kaç derece olurdu?
Eğer evren sonsuz değilse, bu onun başka bir şeyin içinde olduğu anlamına gelir. O da başka bir şeyin. Bu böyle sonsuza kadar gider. Kainatın sonsuz olmaması imkansız değil mi?
deneme deneme alsdjasld alksdla
şu anda bi teleskop kullanıyorum ama ay dışında diğer yıldızları göstermiyo bunun nedeni çok fazla uzakta olmaları mı?
tensör nedir açıklasanız ve formüllerini yazabilirseniz sevinirim teşekkürler..
Gravitasyonel sevk nedir?
Eğer biz kara deliklere ışık hızında yaklaşırsak bizi çekip hızımızı arttıracağından dolayı ışık hızını geçmiş olur muyuz ?
Gezegenlerin çekim alanlarından faydalanarak uzay araçlarına ivme kazandırabilir miyiz?
kediler neden hep dört ayak üstüne düşer ? hangi fizik kanunuyla açıklanabilir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »