Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Evren big bang den olduysa paralel everenler de olmaz mıdır ?
Eğer evren big bang den olduysa ve patlama esnasında maddeler çarpışacaktır . Maddeler carpıştığında ise karşı madde oluyorsa o zaman evren ve anti evren de olmaz mıdır
Evrendeki Torus Enerjisi, Kendi kendisini sürekli yenileyen ve arttıran sonsuz bir enerji modeli var mıdır?
cern de yapılan deneylerde higgs bozonu bulundu.buna micro evren dersek bizim de mikro evren olma olasılığımız nedir?
Ahlak; bigbang'le başlayan evrende fizyolojik ve biyolojik süreçler sonucunda mı oluşmuştur? Yoksa tanrı tarafından bize içkin bir özellik olarak mı verilmiştir?
Yıldızlar ve gezegenler, sadece galaksiker in bünyesinde mi mevcuttur? Yani, hiç bir galaksiye ait olmayan yıldızlar ve gezegenler var mıdır ?
uzaylıların varlığına ve dünya ile bağlantıları olduğunu düşünüyor musunuz?
enerji nedir? enerjinin korunumu yasasına göre enerji korunur enerji kütleye dönüşür kütlede enerjiye ama enerji kavramını açıklayıcı bi yorum yaparsanız sevinirim E=mc2 dışında :)
Big bang gerçekten bir paradoks mudur? Ve eğer öyleyse bu demek oluyor ki sonsuz yaşam ve reenkarnasyon gerçektir. Fikirleriniz neler? Cevaplarsanız sevinirim
Ayın karanlık yüzeyinde ne var ve neden hep ayın aynı yüzünü görürüz?
test das dsa daw d
samanyolu galaksisinin merkezinde ne var ? bize hep ortada büyük ışıltılı bir dairesel şekil tasvir edildi. gerçektede öyle mi?
Büyük patlamanın ulaştığı en uzak noktada büyük patlamanın üzerinden ne kadar zaman geçmiştir? Ya da geçmiş midir? Ayrıca 'en uzak' kavramı doğru mu?
kara deliğin içine düşerken arkamı dönüp evrenin geri kalanına baksam...
Üniversite tercihleri için önerdiğiniz bölümler nelerdir?
Sizce paralel evren varmıdır ve varsa bir gün paralel evrendeki kendimizle karşılaşabilirmiyiz.
Sonik patlama nedir, nasıl oluşur?
Unlu bi otelde ascilik yapıyorum, internette iki miknatisin birbirini itme kuvvetiyle havada asili durdugunu gördüm, nasik yaparim
Zamanı geri sarmak yani kuantum yasaları çözerek hareketi geriye gidecek şekilde çevirerek big bange dönebilir miyiz?(en azından lab)
Heron gazı nedir, ne işe yarar? Kullanım amacı ne olabilir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »