Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Uykusuzluk geçici zeka geriliği yapar mı ?
Uzayda yer çekimi dünyaya oranla çok az olduğunu varsayarsak uzayda yemek yeme işlemi nasıl yapılıyor ? yutkunurken yeterli güçlükte yutkunmayınca boğazdan mideye gitmiyor mu :D
Selamlar, Ben parapsikoloji hakkında Fizikist sayfası olarak ne düşündüğünüzü merak ediyordum. Parapsikoloji bir bilim dalı olarak kabul edi
soğuk savaş yıllarının bilime ve teknolojiye katkısı olmuş mudur?
aklıma takılan bir konu...aydınlatırsanız sevinirim.
Hareket halindeki bir otobüsün içinde uçan sinekler, nasıl uçabiliyor?Dünyanın çekimi ile otobüsün içindeki çekim arasında farklılık mı var sinek nasıl orda uçuyor?
merhaba, şöyle birsorum olacaktı; 1tb'lık hard disk'e yazılan 1 tb'lık bilginin kuantum boyutunda bile olsa bir ağırlığı var mıdır ?
Evren daire mi eliptik mi yoksa düzensiz bir şekilde mi genişlemekte? Dünya evrenin merkezinde mi yoksa sınırına ne kadar yakın yada merkezine ne kadar uzak?
Bir "karadelik"in oluşması için ne gereklidir? Büyük bir kütle mi? büyük bir yoğunluk mu? (tahminim yoğunluk olduğu yönünde- kütlle diyorsanız soru burada bitiyor.)
Dünyada hiç koşulsuz bir özgürlükten bahsetmek mümkün değil midir ?
Evrenin dokusunun gerilmesinin bir sınırı var mı? Bir cisim engelle karşılaşmadığı müddetce başladığı noktadan ne kadar uzağa gidebilir?
Kuantum Süperpozisyon ve Karanlık Madde
uzay-zamanı sadece kütle mi etkiler?kütle dışında başka şeylerde uzay-zamanının dokusunu bozabilir mi?
Etki tepki kanuna göre ben bir cismi 20 N ile itersem o da bana zıt yönde 20 N uyguluyor. Bileşke kuvvet sıfır oluyor. Bu durumda hareket nasıl oluşuyor ?
Bakterilerin konjugasyon yapma özelliğinde, bakterilerde bilinç bulunduğu söylenebilir mi ? Yoksa tesadüfi olarak karşılaştıklarında mı bu işlemi yaparlar ?
Zaman kavramı nedir ?
Entropi artışıyla toplu haldeki enerji evrenin köşelerine dağılarak daha etkisiz ve durağan bir konuma geçmesine rağmen insanlığın, bilgi ve birikimini sürekli olarak arttırma
Merhaba, benim fırtına konum biraz uzun, buraya yazamayacağımı farkettim ve kendi blogumda paylaştım. yaraticimod.blogspot.com linkinden erişip düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bilim hayaletlerin varlığına inanır mı?
her insan kızamık,su çiçeği,kaba kulak geçirmek zorundamıdır
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »