Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Güneş panelleri nasıl elektrik üretir? Bir videoda diyota benzediğinden bahsetti... Ama ben aradaki bağlantıyı kuramadım?
Simya'da bilgi birikimi yoksa tüm bu bilinenler günümüze kadar nasıl geldi?Daha doğrusu bilgi birikiminden kasıt nedir?
Büyük Patlamayı karadelikler oluşturmuş olabilirmi ?
Kütle nedir? Ağırlık mıdır yoksa hacim midir?
Madde yüksek manyetik alanlar altında ışık hızındaymış gibi mi davranır? Eğer böyle ise ne gibi şeyler mümkün olurdu?
Bazen aklima cok mantikli sorular geliyor kendime diyorum ki telefonu elime aldigimda burda sorarim ama sonra unutuyorum. Bunlari hatirlamak icin bildiginiz bir yontem varmi?
sizce zaman nedir ?
Beyler sizce kafa nakli mümkün mü?
unutmayı unutabilir miyiz ve gerçekliği sadece hiçlik kullanarak bulabilir miyiz
herşeye gücü yeten bir varlık 'kaldıramayacağı taşı' yaratabilir mi ?
Bildiğiniz gibi anılar beynimizde depo edilmekte.Beynimizdeki anılara ulaşıp onları resme ya da videoya dökebilir miyiz?Bu bilimsel olarak mümkün müdür?
her şeyin teorisi nedir? sicim kuramı mıdır?
eğer ışınlanma eylemi gerçekleşirse fiziksel anlamda kopyalarımızın yapılması olası mıdır?
Serebral kortex'in insanda diğer canlılardan daha çok gelişmesinin '' Evrimsel Süreçten '' başka bir sebebi var mıdır ?
Ölenleri Diriltmek
Fotonların kütlesi yoksa neden karadelikten etkileniyor?
Su an saygin bir kurulustan "Uzaylilarla ilk temas gerceklesti"haberini alsaniz tepkiniz nasil olurdu?Sizce onlar ne kadar dost veya dusman?
ışık hızında yolculuk yaptığınızı farz edin...zaman da yolculuk mu yaparsınız yoksa zaman ı aldatır mısınz...devamı aşağıda....
Sizin için sex mi daha önemli yoksa bilim mi? (evrimle alakalı)
Evreni anlayabilmek
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »