Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Sicim Teorisi nedir?
@Mr. Nobody teorimize göre hareketle başlayan zamanın oluşma(başlama) hızı ışık hızından daha büyüktür...
Farklı ışık kaynaklarından çıkan ışınları aynı hıza mı sahiptir?Yani ışığın hızı sabit midir?Hızı etkileyen faktörler var mıdır?
Topoloji'yi ne kadar araştırsam da tam olarak anlayamadım, tam olarak nedir Topoloji?
büyük patlama karadeliklerden oluşmuş olabilirmi?
Fizik bilimiyle alakalı önerdiğiniz belgeseller var mı? Neleri izleyebilirim?
Dr who nun 8. Sezon 4. Bolumundeki doktorun sorusuyla ilgili ne dusunuyorsunuz ? Urkutucu degil mi:)
Düşünürken kendi sesimizle mi düşünürüz ? Kendi sesinini duymayan biri ?
Evrimsel süreç insanı nereye götürüyor? Hangi fiziksel ya da bilişsel davranışlar gelişmekte?
Işığın 300 000km/s den daha hızlı gitmesini engelleyen şey nedir?
Kendim elektrik-elektronik muhendisi mezunuyum.Yalniz fizik ustune yuksek lisans dusunuyorum.Bana bölüm olarak ne getirisi olabilir.Tesekkurler.
Entropi manyetik alanı etkilermi? veya manyetik alanın etileşim alanı entropiyi etkilermi?
Gerçek bir bilimsek tartışma nasıl olmalıdır? nelere dikkat edilmelidir? neler bilinmelidir?
Yer cekimi (gravity) nin etki hizi nedir?
Dünya ayın çekimine maruz kalmıyor olsaydı ne gibi değişiklikler olurdu?
3D Baskı İle İnsan Vücudu Yaratmak Mümkün mü ?
keşfedilecek bilgi sınırsız olsaydı doğru bildiğimiz bilgilerin hepsi yanlışlanabilir olur muydu? yani bütün doğru bildiklerimiz aslında zamana bağlı olarak değişebilir miydi?
Ölümsüz olmak istermiydiniz?
Fotonların kütlesi var mıdır?
Ölünce neler olacak
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »