Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Değerli fizik sever arkadaşlarım!! Hawking hocamız sormuş birde ben sorayım dedim. Neden varız?
Işığın kütle çekiminden etkilendiğini biliyoruz . Peki neden karanlık madde vede karanlık enerji , ışıkla gözlemlenebilir bir şekilde etkileşmiyor ?
CERN'DE OLAN AYİN GÖRÜNTÜLERİ DOĞRU MU :DD ÇOK SAÇMA BİR SORU AMA MERAK ETTİM FİKİRLERİNİZİ
ÖLÜNCE NE OLACAK ANLATIYORUM
Eğer atom boyutunda olsaydık dünyayı nasıl görürdük ?
Türkiye'de herhangi bir üniversitede fizik profesörü olursak aynı üniversitede kimya profesörü veya astronomi profesörü olma şansımız varmı ?
Türkiye neden CERN'e katılmadı?
Büyük Uçan Balonlara ısı verildiğinde yükselmesinin sebebi nedir?
Fizik her şeyin bilimi midir? Fizik her şeyin bilimiyse neden kimya matematik coğrafya biyoloji gibi alanlar mevcut?
Uykunun sudan karaya geçişte sıcaklık değişimi sonucu oluşan bir olgu olduğu yada bu olgunun standart bir insanın hayatının 20 senesine tekabül ettiği hakkında ne düşünüyorsunuz
İnsan eliyle üretilen ve entropisi yani düzensizliği en düşük şey nedir? Yoksa insanın kendisi hala düzensizliği en düşük varlık mıdır?
Mutlak sıcaklığa ulaştığımız zaman istisnasız her sistem DURUR mu ? Yani makrosundan kuarkına kadar , tüm molekülel dizilişler durur mu ? ---
Çok fazlı uyku zararlı mıdır ?
Her yıldız çöküşünden sonra kara delik oluşur mu ?
IŞIK PRİZMASI NEREDE SATILIR HERHANGİ BİR FİKRİ OLAN VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ HİÇBİR YERDE BULAMIYORUMDA
Zaman yanılgıyla biz 3 boyutlu bok çuvallarına hükmediyor . Yanılgı , zaman ile kazanıyor . Algı ise insanla kaybediyor .Yanılgı , zamanın altın kuralını kullanıp bizi algıdan ,
Dünyadaki yaşam Mars da ki atalarımızın kalıntıları mı? Mars sizin için de özel mi? Ona bakınca farklı bir hisse kapılıyor musunuz?
parçacık fiziginde spen 1/2 olmasının nedeni nedir manyetik alan neden 1/2 ile itabet ediliyor
Büyük patlamadan sonra saf enerjinin kütle kazanarak maddeyi oluşturması entropiye aykırı değil midir?
Gezegenler ile yıldızlar neye göre ayrılır ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »