Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
zig-zag öğretisi ve hızır tezkiresi hakkında bilgi_? bilimsel dayanakları var mıdır_?
Hücrelerin yaşlanmasını önlersek ölümsüz mü oluruz?
Güneşe evren büyüklüğünde su atarsak ne olur? Su plazma haline gelirse güneş içindeki hidrojeni kullanabilir mi? Bu sayede bir büyük patlama oluşturabilir miyiz?
Zamanda yolculuk varsa neden gelecekten gelmiyorlar?
Klonlar hakkında düşünceniz nedir? Daha önce klonlar adına yapılmış çalışmalar var mıdır? Varsa kaynaklarını yazabilir misiniz?
Olasılık Kuramı veya Olasılık Teorisi nedir? Ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabilirim?
maddeye; dolayısıyla atomlar topluluğuna canlılık veren güç nedir_?
Sıvılar ve basınç konusunda bir sorum var.
Kuantum fiziği ile genel Görelilik , kütleçekim kuramları arasındaki uyuşmazlıklar nelerdir ? Ve Sicim teorisi bunları nasıl birleştirir ?
Merhabalar.Lise 10 öğrencisiyim.Kimya ve fiziği seviyorum.Tübitak Kimya olimpiatlarına katılmak istiyorum.Nasıl bir çalışma metodu izleyebilirim?
Bazı bilim adamları maddenin zihni okuyabildiğini veya ölçüm yapılmadığı zamanlarda paralel bir evrende var olduğunu, ölçüm yapıldığı anda bizim evrenimizde belirdiğini ileri ---
İnsanoğlu yıllarca buhar gücünü trenlerde biyolojik yakıt olan petrolü arabalarda elektriği ise bir çok teknolojik üründe kullandı... Peki...
Tavsiye edebileceğiniz en iyi bilimsel belgesel , dizi vede filmler nelerdir ?
yapay zekalar John Locke'un felsefesine aykırımıdır ?
Neden hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz.
Enerjiyi maddeye çeviren Higgs bozonu etki alanı aslında evrendeki (fizik tarafından tam açıklanamamış olan)karanlık madde veya karanlık enerji olabilir mi?
Bir foton u durdurmak mumkun olabilirmi? Burda durdurmaktan kastim resmen dondurmak tarzinda.
İnsanoğlu doğal evrime aykırı mı? Çünkü evrim doğaya zarar verebilecek bir tür oluşturamaz... Yasalarına aykırı...
SüperpozisyON İLE IŞINLANMAK MÜMKÜN OLABİLİR Mİ?Bu ilkenin mantığı nedir?Yani nasıl aynın anda hem İstanbul'da hem de New Yorkt'a olabiliriz?
Bilim . evrende ki rolümüz nedir ? sorusuna hiçbir zaman cevap veremeyecektir . Peki bu soruya mantıklı,ruhani olmayan , kabul edilebilir bir cevap verebilecek olan var mıdır ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »