Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Sizce , bilim tarihinde ki bütünleştirici rolünde ki bilim insanlarının özellikleri nelerdir ?
Sizce zeki bireyler doğanın bir kusuru mudur? Çünkü doğa olabildiğince birbirine benzer bireyler üretmek ister... Düşük ve yüksek zekalı diğer bireyler dışlanır...
Uzay-Zamanı büken bir araçla karadelige girersek, araçla karadelik karşılıklı uzay-zamanı bükecektir, bunun sonucu ne olabilir
genel görelelik eşitlik ilkeleri ve jeodezik eğri_?
Uzay Zamanı büken bir araçla karadelige girersek, araçla karadelik karşılıklı uzay zamanı bükecektir, bunun sonucu ne olabilir?
Sizce ıq seviyesi bir insanın zekasına dair her şeyi midir? Yani ıq insanın zeka üstünlüğünün kanıtı niteliğini taşır mı?
bilime karşı olan düşüncelerimiz insanlığa faydalı yöndemi olmalı yoksa sadece cevaplar mı aramakta odaklanmalıyız . ?
Ben kara harp okulunda okumak isteyen bir bayanım fiziki açıdan biraz güçsüzüm kara harp okulunun zorluklarını yazarmısınız sizce fazla zorlanır mıyım
Kara Deliğin Merkezine Yolculuk
extreme hız kullanmadan zamanda yolculuk yapılabilir mi_?
Işık hızında giden bir aracın farlarını yakarsak ne olur?
Satürn gerçektende uydularını halkasının etrafında çarpıştırıp parçalıyor mu?
Bilgi sizce nedir ? Bilgiyi hayal gücünden ayıran şey nedir ? Bilgi , işimize yarayan bir şey midir yoksa hayal gücümüzü genişletmemiz için gerekli olan bir yakıt mıdır ?
Evren de içinde canlı barındıran tek gezegen Dünya mı? Sizce de koskoca evrenin sadece dünya için var olması saçma değil mi? Eğer başka canlılar da varsa iletişime geçebilir miyiz?
Kuantum sıçramaları her atomda olur mu ?
Belirsizliğin ve kaos teoremi'nin kuantum gerçeklikteki rolü nedir ? Ve bu kavramları anlaşılır bir şekilde özetler misiniz ?
Evreni tek bir bakışımızla değiştirebilecek '' düşünce dalgalarına '' sahip miyiz ?
Süper sicim kuramı sizce, bizleri evrenin en derin yasalarına götürebilme potansiyeline sahip bir kuram mıdır ? Biliyorsunuz ki bu kuram , genel görelilik ile kuantum mekaniğini ...
zaman nasıl başlamış yada ortaya çıkmış olabilir ?
Zamanda yolculuk ve izafiyet teorisini aynı anlamda yan yana getirebilir miyiz ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »