Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bir toplumun gelenekleri ve görenekleri her zaman ve her yerde o toplumun yararına mı çalışır?
I * I iki paralel aynanın tam ortasına ışık hüzmesi yerleştirebilseydik sonsuz aydınlık elde edebilirmiydik .
Paradoksların Gerçekleşme İhtimali Var mıdır ?
Neden tanrı evreni alışıldık nedensellik içerisinde yaratmıştır ? Yani sonsuz zaman bekleyip , tek kusuru kusursuzluk olan evren yaratmak için bir sebebi mi vardı ?
Neden tanrı evreni alışıldık nedensellik içerisinde yaratmıştır ? Yani sonsuz zaman bekleyip , tek kusuru kusursuzluk olan evren yaratmak için bir sebebi mi vardı ?
insanoğlunun dünyadaki hayatının ilk tohumu olarak öğretilen "adem ve havva" hakkindaki düşünceleriniz nedir ( bilimsel cevaplar rica ediyorum )
Kuantum fiziği hakkında görüşleriniz
Bana göre ''beynimiz'' diye bir terim yok Aslında biz beyiniz. Tabi bana göre. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Neil Tysonun marsaki hayatın dünyaya taşınması düşüncesi hakkındaki görüşleriniz
Agnostisizm hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
eşdeğerlik ilkesi nedir ?
Evrende hiç ama hiçbir gözlemci olmadığı zaman evrende bir maddesellikten bahsedebilir miyiz? Simülasyon evren gözlemci olmadan simüle edilemez mi?
Gezegenlerin hareketleri, geçişleri, yaklaşmaları gerçekten de insan psikolojisini etkiler mi? Etkiliyorsa nedenleri nelerdir?
Keşfedileyen Kuvvetler Varmıdır ?
dünyada yer çekiminden daha güçlü bir çekim gücü var mıdır ? yer çekimini tersine çeviren belirbir cihaz felan var mı ?
Sizce Evren Sonsuzmu ? Yoksa Bizim Göremediğimiz Kadar Büyük Olduğundan mı Sonsuz Diyoruz ?
İnsanların başka bir gezegende yaşam bulma amacı ne olabilir ?
Karanlık Maddenin Keşfi İnsanoğluna Sağlıyacak Faydaları Nelerdir ?
Sizce anladığımızı sandığımız evreni gerçekten ne kadar doğru anlıyoruz? Çünkü evrene bir canlının gözünden bakıyoruz...
Sizce evrenimizin kendi , ruh göçüne uğramış olabilir mi ? Evrenin başlangıçta sadece bir ruha mı ihtiyacı vardı ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »