Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Zamanı , Kütle çekimi ve Hız etkiliyor . Kütle çekimini , uzay - zaman bükülmeleri etkiliyor . Tekilliklerde zamanın durduğu düşünülüyor ----
Dalga - parçacık ikililiğini göstermek amaçlı çift yarık deneyi harici başka bir deney varmı ? Ve bu deneylerin yapılması zor mu ?
Belki bugün yaşadığımız gezegen , geçmişteki bir evrenin yıkıntıları üzerine kurulmuştur ? . Bu evrenin kaçıncı yaratılışıdır , yaratılış devam edecek midir ?
Uzay gerçekten sonsuz mu?
Neden tanrı evreni alışıldık nedensellik içerisinde yaratmıştır ? Yani sonsuz zaman bekleyip , tek kusuru kusursuzluk olan evren yaratmak için bir sebebi mi vardı ?
Bir deha ile zaman çizgisinin dışına cikmaya var misin?
Sizce Taylor Wilson gibiler var mıdır ülkede
Arkadaşlar lazerin yapılışını merak ettim biraz araştırdım ve kötü de olsa telefondan bişey çizdim http://hizliresim.com/gXnMkO bu çizimimle lazer yapılabilinir mi ?
Yapay Zeka sizin için ne ifade ediyor ?
süper akışkan uzay-zaman_?
Süperlüminal Hareket ve M87 galaksi jetinin ilginçliği_?
Dünya bir yapay zeka tarafından yönetilseydi ve bu yapay zekaya etik değerleri, insan temelli kuralları yükleseydik, insani zaafları olmasaydı.Dünya nasıl bir yer olurdu?
Telefonla gozum arasina elime koydugumda telefondaki goruntunun bukuldugunu gordum.Sanki derimin etrafinda kucuk bir alan var gibi gorunuyordu. O alan icinde goruntu bukuluyordu. Sebebini bilen varmi?
Stresi nasıl yenebiliriz?
Bilimi anlatmak , anlamak , hissetmek . Ve en önemlisi bizi biz yapan değerlere zemin hazırlayan '' bilime'' değer vermek . Tüm bunları ----
Hawking Işımasının sebebi evrenin dokusunun esnekliğinin uyguladığı bir tür kütleitim kuvveti olabilir mi? Bu evrenin esnekliğinin bir sınırı olabileceği anlamını mı taşır?
Dünyanın yorungesinin elips gibi olmamasinin sebebi isigin itme kuvvetinden mi kaynakli? Yani güneşten Neden uzaklaşıp geri yaklaşıyor ?
beyin fırtınası arama motoru
Fringe izleyenler varsa hakkında ne ne düşüyor? :)
Burçlar hakkında ve gezegenleri ile uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz. Mantıklı'mı sizce?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »