Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
dasd asda dqwd
das dad qwd qwd
dsadasdasd das dasd
tetrakuarklar_?
Evrendeki en karmaşık yapı biyolojik sistemler midir?
tip-0 uygarlıktan tip-1 uygarlığa geçmek kaç sürebilir? eğer geçiş evresini başaramazsak 6. yokoluş mu gerçekleşir?
Etki tekpki kanuna göre ben bir cismi 20 N ile itersem o da bana zıt yönde 20 N uyguluyor. Bileşke kuvvet sıfır oluyor. Bu durumda hareket nasıl oluşuyor ?
Güneş panelleri nasıl elektrik üretir? Bir videoda diyota benzediğinden bahsetti... Ama ben aradaki bağlantıyı kuramadım?
Sizce matematik bir keşif midir yoksa insanoğlunun yapmış olduğu bir icat mıdır?
Radyoaktif atıkları ve Nükleer Atıkları aktif bir yanardağa atarak imha edebilir miyiz ?
Bir uçak a dan b ye gitmek isterse, diyelim 3000 km mesafe, dünyanın yuvarlakligini da goz onunde bulundurursak uçağın burnunu pilotların aşağıya doğru indirerek mi gitmeleri gerekir ?
Uzayın 3 ekseninde hareket etmediğimiz sürece neden zaman ekseninde ışık hızıyla hareket etmiş oluruz?
Ders kitabımda ''Sürtünme yoluyla elektriklenmiş maddelerin yapısı değişmez.'' yazıyor ancak elektron alışverişi sonucunda kimyasal yapı değişmez mi?
Güneşe evren büyüklüğünde su atarsak ne olur? Su plazma haline gelirse güneş içindeki hidrojeni kullanabilir mi? bu sayede bir büyük patlama oluşturabilir miyiz?
Okumayı ve yazmayı kolay öğreniyoruz, çünkü pratik hayatımızda heryerde görüyoruz, tabelaları okumaktan sıkılmayan ilkokullu çocuklardık, öyle çocuklar var hala..
Dünya'dan X'e kadar bir koidor kurulsa , bu manyetik bir koridor olsa ve bu koridorun içinde enerji ile hava taşıyabilme ihtimalimiz ne olurdu ?
Işık hızına ulaştığımızda neden zaman duracak kadar yavaşlar ? Bundan ne kadar eminiz ? Zaman , ışık hızında akan bir olgu olmadığı halde neden ışık hızında durması gerekir ?
Zaman , ışık hızında mı akar ? Yoksa bu bizim evrenimizin içinde ki nesneler için bir '' boyutsal '' sınır mıdır ? Işık hızına ulaştığımızda ---
Karanlık Maddenin Keşfi İnsanoğluna Sağlıyacak Faydaları Nelerdir ?
Paradoksların Gerçekleşe İhtimali Var mıdır ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »